104 gedachten over “Ervaringen met Kinderfeestjes van Exotus Serpenti

 • maart 14, 2018 om 6:47 pm
  Permalink

  Vandaag vierden wij het feestje van onze jongste zoon die 8 werd. Er waren kinderen aanwezig van 7 tot 12 jaar en ze vonden het allemaal fantastisch. De slangen, de schildpad, de baardagaam, ze vonden het allemaal even leuk en interessant. De 2 uur vlogen voorbij. Bedankt voor een zeer geslaagd feest!

 • februari 8, 2018 om 4:08 pm
  Permalink

  Vrijdag 2 februari vierden wij het kinderfeest van Sofian die 7 jaar werd!
  Het was een super feest!
  Kendra wat was je goed en zeer kundig!
  Ook de dieren (koningspyton, kameleon, vogelspin en varaan) waren super!
  10 kinderen hingen aan je lippen en waren zeer enthousiast en voorzichtig bij het vasthouden van de dieren! Iedereen voldaan en dit kinderfeest zullen ze niet zo snel vergeten!
  BEDANKT!!

 • februari 2, 2018 om 10:28 pm
  Permalink

  Vandaag het kinderfeestje van onze zoon Daan gehad. Daphne van Exotus Serpenti heeft ons heel veel verteld over de dieren die ze had meegenomen. We merkten aan alles dat niet alleen de kinderen zin in het feestje hadden, maar ook Daphne stond te popelen om ons mee te nemen in de wereld van de reptielen.

  De kinderen hebben uit zich zelf veel (leuke en goede) vragen gesteld. Er was een leuke interactie tussen Daphne en de kinderen. Ze vonden het zelfs jammer dat er maar 4 dieren waren meegekomen. De twee uur waren lang niet genoeg voor ze!

  Bedankt voor het onvergetelijke verjaardagsfeestje! Heel origineel, professioneel én zeer leuk uitgevoerd.

 • januari 30, 2018 om 1:49 pm
  Permalink

  Volgens de jarige en alle anderen kinderen “het leukste feestje ooit”. Via de ouders hoorde wij dat de kinderen er ook thuis niet over uit gepraat raakte. Het was leuk, leerzaam en een beetje spannend soms. Mijn dochter zei:”Mama, ik wil volgend jaar weer zo’n feestje”. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.