Wat gaat het weer hard bij Exotus Serpenti, het wordt nu toch wel een beetje lastig om alle dieren uit mijn hoofd op te kunnen noemen. We hebben twee weken terug 3 mooie vrouwelijke koningspythons opgehaald. Ze zijn werkelijk prachtig en ze eten fantastisch.

Balletje (onze welbefaamde eerste koningspython) werd zo populair dat we hebben besloten om haar ook wat rust te gunnen, zodoende hebben we versterking gezocht en gevonden. Ze kunnen helaas nog niet mee naar de feestjes maar 1 van de 3 pythons zal in ieder geval begin September mee mogen. De andere 2 pythons vinden het allemaal nog een beetje spannend en moeten nog wat vaker geaaid en vastgehouden voordat ze compleet gewend zijn. Zij zullen in Oktober met me meegaan naar hun eerste presentatie. We hebben nu verschillende maten zitten, 2 koningspythons van 700 gram, 1 van 1000 gram en 1 van 1500 gram.

Koningspythons worden niet zo heel erg lang en kunnen 1,5 meter lang worden.

 

3 nieuwe koningspythons

2 gedachten over “3 nieuwe koningspythons

 • december 10, 2012 om 12:12 am
  Permalink

  Beste Niels,

  Wij hebben momenteel een viertal vrouwelijke koningspythons zitten bij Exotus Serpenti, waarvan twee geslachtsrijp. Echter zijn wij niet van plan om hier mee te gaan kweken. Daarnaast staan onze dieren ook helaas niet te koop.

  Groetjes,

  Dominique

 • december 8, 2012 om 9:35 pm
  Permalink

  hallo

  heb je een vrouwelijke koningspython die geslachtsklaar is ?

  mvg niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *