Veteranendag in Barendrecht
Zaterdag 10 juni organiseert Stichting Veteranen Comité samen met gemeente Barendrecht de lokale Veteranendag 2017. Net als vorig jaar wordt het evenement op het gemeentehuis plein gehouden en zal er een buitenprogramma zijn. Om 12:00 uur zal de burgemeester van gemeente Barendrecht het evenement openen. Tussen 12:00 en 16:00 uur zullen er verschillende optredens plaatsvinden en is er een tentoonstelling in de hal van het gemeentehuis open voor publiek.

Daarnaast zijn er verschillende kinderactiviteiten, zoals een springkussen, een opblaasbare stormbaan, een opblaasbare klimwand en zijn de reptielen van Exotus Serpenti aanwezig! Ontmoet de dieren en leer ze op de Veteranendag in Barendrecht beter kennen.

Wil jij de reptielen van Exotus Serpenti zien, aanraken en er meer over te weten komen? Kom dan naar de Veteranendag in Barendrecht! Vanaf 13:00 uur is Exotus Serpenti aanwezig!

Over Stichting Veteranen Comité Barendrecht
Sinds Februari 2016 is Stichting Veteranen Comité Barendrecht opgericht. Het comité heeft zichzelf als doel gesteld om de belangen te behartigen van de veteranen in de gemeente Barendrecht. Het doel is dan ook om verbinding te leggen met de inwoners van de gemeente Barendrecht.

6 juni Veteranendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *