BedrijfspresentatiesHeeft u te maken met reptielen in het dagelijks leven? Veel mensen kunnen zich er niets bij voorstellen, hoeveel reptielen leven er nou eenmaal in Nederland? Niet zoveel, dat ben ik met u eens. Maar de kans dat u ze bij klanten thuis aantreft is hoger dan wordt gedacht. Er worden in Nederland veel reptielen gehouden als huisdier. Wat doet u wanneer u ze aantreft op een onverwacht moment? Mensen doen in noodsituaties gekke dingen. Als de brand uitbreekt zet men de hokken open. En wanneer de deurwaarder langs komt is plotseling de boa constrictor ontsnapt. Ook de politie komt vaak voor de nodige verrassingen te staan. Hoe handel je wanneer iemand is gebeten door een slang, en welke maatregelen moeten er worden genomen wanneer er een nest met vogelspinnen is uitgekomen bij iemand thuis.

Exotus Serpenti verdiept zich hierin, en is bezig om de nodige materialen aan te schaffen, en diavoorstellingen in elkaar te zetten.

Exotus Serpenti biedt professionele presentaties op maat aan. Ideaal voor uw collega agenten, brandweerlieden en uw deurwaarders.

Interesse? Neem contact met ons op!

Meer informatiereserveer nu