Bedrijfsopvang voor kinderen van medewerkers

Je bent er misschien niet van bewust, maar opvang van de kinderen van medewerkers kan je als werkgever ook zelf faciliteren.

Kinderopvang wordt meestal door de ouders zelf geregeld. Echter in onzekere tijden, waarbij scholen en de reguliere kinderopvang zijn gesloten, wordt het voor ouders steeds moeilijker om iemand te vinden die op de kinderen kan passen. Grootouders zijn in deze tijd niet altijd een optie en thuiswerken zorgt ook voor een teruggang van de efficiëntie.
bedrijfsopvang voor kinderen
Bedrijfsopvang door Exotus Serpenti

Bedrijfsopvang door Exotus Serpenti

Wij bieden werknemers met kinderen een oplossing: bedrijfskinderopvang. Dat is opvang van de kinderen bij je op kantoor of bedrijfslocatie. Zo kunnen de medewerkers effectief aan het werk terwijl wij de kinderen vermaken.

Wat zijn de voorwaarden?

Wij vragen of je als werkgever een ruimte ter beschikking kunt stellen waar wij de kinderen vermaken gedurende de werkdag.

  • Ruimte beschikbaar op locatie bij het bedrijf
  • Maximaal 6 kinderen per begeleider
  • Vanaf 4 uur per dag
  • Kinderen dienen zindelijk te zijn
  • Eten en drinken niet inbegrepen

Hoe gaan we te werk?

Medewerkers met kinderen in de leeftijd ‪van 3 t/m 16 jaar kunnen de kinderen meenemen naar het werk. Gedurende de afgesproken uren zorgen wij voor vermaak van de kinderen. Met de jongere kinderen gaan we tekenen, knutselen en vertellen we verhaaltjes. Schoolgaande kinderen worden geholpen met hun huiswerk en kunnen proeven van de educatieve presentaties die wij normaal geven. Na afloop kunnen ouders hun kinderen weer meenemen naar huis.

Waarom Exotus Serpenti?

Sinds 2010 geven wij educatieve presentaties aan kinderen ‪van 3 t/m 16 jaar. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG en staan normaal voor grote klassen in het basisonderwijs of de buitenschoolse opvang. Helaas is het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang tot eind april gesloten.

Interesse?

Heb je interesse in het afnemen van bedrijfsopvang voor kinderen? Neem dan contact met ons op!