veel-gestelde-vragen

Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen.

Actueel Coronavirus

Eén van de kinderen vertoont corona symtonen, wat nu?

Bij griep en andere symptomen graag zo snel mogelijk contact met ons opnemen!

Hoe kan je op 1,5 meter een kinderfeestje doen?

Wij vragen aan volwassenen om 1,5 meter afstand te houden. Onze medewerkers zullen de dieren zoveel mogelijk op gepaste afstand van de kinderen presenteren, maar zullen ook dichterbij komen, zodat de kinderen de reptielen kunnen aanraken.

Hoe weet ik dat jullie medewerkers geen coronavirus hebben?

Wij sturen alleen medewerkers zonder klachten. Medewerkers met klachten blijven thuis. 100% voorkomen kan natuurlijk nooit.

Hoeveel kinderen mag ik uitnodigen?

Je kunt maximaal 15 kinderen uitnodigen voor een presentatie. Normaliter kan je ook meer kinderen uitnodigen, maar dan zou er een extra medewerker meekomen, dit doen wij momenteel niet.

Jullie reizen door het hele land, vormt dit geen risico?

Wij reizen uitsluitend met de auto en komen met een minimaal aantal personen in contact.

Komen jullie nog langs ondanks de aangekondigde lockdown?

Ja, wij komen nog langs op locatie voor kinderfeestjes. Na de aangescherpte maatregelen veranderd er voor ons niets. Het houden van een presentatie op een locatie blijft mogelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.

Wel willen wij je vragen om de coronaregels zoveel mogelijk in acht te nemen. De afstand met volwassenen blijft hierbij 1,5 meter. Nodig aub geen andere volwassenen uit voor de presentatie naast de volwassenen uit het eigen huishouden. Als laatste willen we je vragen om gebruik te maken van een mondkapje op locatie, ook onze medewerkers zullen een mondkapje dragen. Sommige van onze medewerkers hechten hier veel waarde aan. Overleg met de medewerker over het gebruik van een mondkapje.

Mogen er volwassenen aanwezig zijn bij de presentatie?

Ja, er mogen maximaal 2 volwassene aanwezig zijn. Meerdere volwassen kinderen en ouders uit hetzelfde gezin tellen wij als één volwassene.

Mogen we opa en oma uitnodigen?

Als opa en oma in de risicogroep vallen raden wij dit sterk af. Daarnaast vragen wij het aantal volwassenen tijdens de presentatie zoveel mogelijk te minimaliseren.

Welke regels hanteren jullie?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Er zijn diverse maatregelen getroffen op het gebied van (extra) hygiëne en lichamelijk contact en onze medewerkers zijn hierover goed geïnstrueerd.

Wij zijn een bejaardentehuis, komen jullie bij ons langs?

Nee, wij komen momenteel niet langs groepen met een verhoogd risico betreffende het coronavirus.

Zitten er kosten verbonden als ik binnen 7 dagen annuleer ivm het Coronavirus?

Ja, wij hanteren annuleringskosten op boekingen die binnen 7 dagen voor de presentatie worden geannuleerd. Wij vinden dit virus even vervelend als jij dat vindt, dus mocht je een nieuwe reservering bij ons vastzetten krijg je deze kosten weer terug.

Annuleren

Annuleringskosten

Annulering van een presentatie dient altijd schriftelijk te gebeuren (ook mogelijk via email). Bij annulering tot 7 dagen voor de presentatie worden geen kosten in rekening gebracht. Na deze datum worden 49,95 euro annuleringskosten in rekening gebracht.

Help, de jarige is ziek! Wat nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de jarige ineens erg ziek wordt. Als dit het geval is bel ons dan zsm (0793605120) en stuur ons altijd een mail (info[at]exotusserpenti.nl).

Beschikbaarheid

Komen jullie door heel het land op feestjes?

Wij komen momenteel nog niet door heel het land op kinderfeestjes, bso’s of scholen. Vraag bij het contact met Exotus Serpenti of wij ook bij jullie in de regio komen.

Betalen

Hoe vindt de betaling plaats?

Bij een kinderfeestje betaal je vooraf. Je ontvangt een factuur van ons vóór dat de presentatie plaatsvindt. Voor scholen, bso’s en andere instellingen bieden wij de mogelijkheid achteraf te betalen.

Kan de factuur ook per post worden opgestuurd?

Ja, wij kunnen de factuur ook per post opsturen, hier zitten echter wel 2,50 euro verzendkosten aan vast.

Kan ik de factuur ook digitaal ontvangen?

Je kunt de factuur ook digitaal ontvangen. Geef dit in je contact met ons wel even aan.

Krijg ik een factuur?

Ja, je ontvangt van ons altijd een factuur.

Boeking

Op welke dagen kunnen jullie langskomen?

Wij werken van dinsdag t/m zondag. Doordeweeks kan je meestal zelf je tijdstip bepalen (na schooltijd). In het weekend hanteren wij twee tijden, van 11.00 tot 13.00 of van 16.00 tot 18.00 uur. Feestjes in de avond zijn ook mogelijk in overleg.

Wanneer staat een boeking vast?

Een boeking staat vast wanneer u per e-mail een bevestiging van Exotus Serpenti heeft ontvangen. Telefonisch kunnen wij u alleen van dienst zijn door een optie voor u vast te zetten. Deze moet binnen 2 werkdagen door u per mail worden bevestigd.

Contact

Kan ik jullie ook een Whatsapp sturen?

Ja dat kan! Stuur je Whatsapp-bericht naar +31641574161 en wij helpen je graag verder!

Wanneer is Exotus Serpenti telefonisch bereikbaar?

Exotus Serpenti is het beste bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 09:00 en 17:00 uur op 079 360 5120.

Wat is jullie emailadres?

Je kunt ons mailen op info@exotusserpenti.nl

Zijn jullie ook bereikbaar via Facebook / Messenger?

Ja! Je kunt ons via onze Facebook pagina eenvoudig een vraag stellen.

Presentatie

Hoe lang duurt een feestje bij Exotus Serpenti?

Een kinderfeestje bij Exotus Serpenti duurt gemiddeld twee uur. Bij een boeking voor een kinderfeestje kan je er dus vanuit gaan dat wij twee uur langskomen. Wij zullen altijd minimaal 1,5 uur lang bij jou aanwezig zijn. Voor scholen, bso’s en overige activiteiten, welke vanaf 1 uur te boeken zijn, kan je zelf de duur van het feestje bepalen (1, 2, 3, 4 of meer uur).

Hoe ziet een feestje van Exotus Serpenti er globaal uit?

Wij beginnen altijd met een korte introductie, en laten daarna een tweetal dieren zien, die je mag aaien en/of vasthouden. Halverwege het feestje houden wij meestal een korte pauze voor de kinderen en gaan dan (buiten) spelletjes doen. Na de korte pauze laten wij dan de andere twee dieren zien en sluiten wij af met een ware reptielenquiz, waarbij iedereen een diploma kan verdienen.

Hoelaat zijn jullie bij het feestje?

Wij proberen altijd 5 minuten voor aanvang van het feestje aanwezig te zijn. Het kan gebeuren dat wij wat later zijn, maar dan geven we je een belletje.

Hoeveel dieren komen er mee naar het feestje?

Naar een kinderfeestje nemen wij altijd vier reptielen mee. Je kunt zelf een voorkeur voor een viertal dieren doorgeven bij het contact met Exotus Serpenti. Wij kunnen meer dieren meenemen, maar dit is tegen een meerprijs.

Hoeveel kinderen mogen er aanwezig zijn bij een feestje?

Hier zit geen maximum aan vast. Je kunt zoveel vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen als je zelf wilt. Boven de 10 kinderen komen er wel kosten bij, gezien wij dan extra snoepgoed en diploma’s moeten meenemen. Dit komt neer op 5,- euro per extra kind boven de 10 kinderen.

Mag ik foto’s van het feestje maken?

Ja, natuurlijk mag dat, zoveel als je zelf wilt.

Wat kan ik verwachten bij een Jungle feestje van Exotus Serpenti?

Bij een jungle feestje kan je ongeveer hetzelfde verwachten als bij een kinderfeestje van Exotus Serpenti. Dus de jarige mag nog steeds een voorkeur aangeven welke dieren hij/zij graag op zijn feestje ziet, de kinderen kunnen eveneens een diploma verdienen, alleen dit is een uniek diploma! De dieren mogen worden aangeraakt en vastgehouden.

Een jungle feestje is alleen veel meer dan een kinderfeestje, het is een waar avontuur. Lees meer over jungle feestjes hier.

Zijn de dieren van Exotus Serpenti gevaarlijk?

Wij nemen alleen maar ‘tamme’ dieren mee naar het feestje. Dit betekent dus dat ze jou niets doen. Echter blijven het natuurlijk dieren, en kunnen zij, net als de kat, niet lief zijn als ze gepest worden.

Prijzen

Wat kost een presentatie op de BSO / School?

Een presentatie op de BSO of voor de klas is al mogelijk vanaf 99,95 euro (voor 60 min) exclusief reiskosten.

Wat zijn de kosten van een kinderfeestje?

De totale kosten bestaan uit de kosten van het kinderfeestje (159,95 euro) en de reiskosten. Het ligt er dus aan waar je vandaan komt. Vul je adres in bij het contact met Exotus Serpenti en je krijgt van ons te horen wat de reiskosten zijn.

Voorbereiding

Ik heb een huisdier, moet deze weg tijdens het feestje?

Huisdieren zoals rustige katten en honden mogen in principe gewoon in de huiskamer blijven. Als het gaat om nieuwsgierige of drukke katten en honden dan vragen wij of het mogelijk is om deze even in de gang te zetten. Alle knaagdieren, zoals muizen, hamsters, marmotten, etc., het liefst uit de woonkamer plaatsen indien mogelijk. Zorg er in ieder geval voor dat ze niet naast ons komen te staan, zodat de slangen rustig blijven.

Jullie komen bij ons langs, moet ik nog iets doen voor jullie?

Je hoeft niets speciaals te doen voor ons. Zorg er alleen voor dat wij een tafel (eettafel/bijzettafel) hebben waar wij de curvers met dieren op kunnen zetten en dat de woonkamer op huiskamertemperatuur is.

Moet ik de parkeermogelijkheden doorgeven?

Is het betaald parkeren* in de straat? Of kunnen wij met de auto op de oprit staan? Geef het door in het contact met ons!

*Parkeerkosten rekenen wij door