Werken bij Exotus Serpenti?

Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die ons verhaal willen vertellen aan de kleine avonturiers. Samen laten we kinderen de wereld van reptielen ontdekken!

 

'Werken bij Exotus Serpenti betekent werken in een jong en enthousiast team van reptielenliefhebbers.'

Vacatures

Parttime
Zoetermeer
Geplaatst 3 maanden geleden

Heb jij altijd al met dieren én kinderen willen werken? Als educatief medewerker geeft je met meerdere van onze dieren educatieve reptielenpresentaties op locaties in het land.

Weekendkracht
Zoetermeer
Geplaatst 1 jaar geleden

De meer dan 60 groente en fruit eters van Exotus Serpenti mogen afwisselend voedsel krijgen en dit is belangrijk om ze vitaal te houden. Jij bent de aangewezen persoon die ons hiermee kan helpen.

Parttime
Zoetermeer
Geplaatst 1 jaar geleden

Veel van onze dieren eten insecten en hebben minimaal 3 keer in de week voedsel nodig. Gevarieerd voedsel is belangrijk voor Hagedissen. Jij gaat ons daar mee helpen.

Parttime
Zoetermeer
Geplaatst 1 jaar geleden

Vanaf heden zijn wij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) om ons te helpen met de dierverzorging.

Dit kan je verwachten:

Ontdek onze dieren

Leer onze dieren kennen, elk dier is anders en heeft unieke eigenschappen. Maak kennis met onze schildpad, kameleon, slang of vogelspin.

De dieren van exotus serpenti
Dieren pakken

Dieren pakken

Elke shift start met het pakken van de dieren. Na het drinken van een frisje met collega’s loop jij langs de verblijven om de dieren te pakken voor de presentatie. Je controleert hoe de dieren reageren, zorgt voor een goede en warme vervoersbak en bent klaar om te gaan!

Onderweg!

Met één van onze leaseauto’s of je eigen vervoer rijd je naar de kleine avonturies toe. Zij staan al ongeduldig te wachten op de tijd van hun leven.

Onderweg naar de klant
Kinderfeestje vieren thuis

Presentatie op locatie

Eenmaal op locatie geef jij natuurlijk een onvergetelijke presentatie! Je vertelt over de dieren die je mee hebt en geeft de kids de mogelijkheid om heel dicht bij deze bijzondere dieren te komen.

 

Stage lopen?

Lijkt het jou wat om stage te lopen bij Exotus Serpenti? Studenten (m/v) in de richting van Dierverzorging, Bedrijfsleider dierverzorging, Evenementen- organisatie of Dierenartsassistent paraveterinair komen hiervoor in aanmerking.

Meer weten? Bekijk onze snel onze stage pagina.