0 gedachten over “

 • september 12, 2021 om 2:57 pm
  Permalink

  Vandaag het partijtje van onze zoon van 6 gevierd. Bilal kwam langs met 4 reptielen. Hij vertelde goed en geduldig. Hij was super. De quiz met diploma en presentje op het einde waren de kers op de taart. Bilal, enorm bedankt! Het was leuk en leerzaam.

 • augustus 6, 2021 om 4:34 pm
  Permalink

  Baby slangen zijn vanaf het moment dat ze uit het ei komen zelfstandig en verlaten direct ‘het nest’. Ze zijn niet sociaal met elkaar.

 • juli 22, 2021 om 10:15 am
  Permalink

  Wauw wat was het een geweldig feestje voor mijn zoon zijn 8e verjaardag, sommige Kids vonden het heel spannend maar kwamen door de uitleg van Erwin al snel los.
  Wij hadden marnix de baardagaam, flame de landschildpad die lekker door de huiskamer wandelde.
  Tape de taiwanese rattenslang wat een pracht beest! Steppevaraan was lekker eigenwijs en een lieve kleine kameleon. Onze oudste zoon zei gelijk mam mag ik dit volgend jaar ook, dus volgend jaar doen we het zeker nog een keer maar dan weer met andere dieren!

 • juli 21, 2021 om 10:56 am
  Permalink

  Vrijdag 9 juli is Deborah bij ons langs gekomen met 4 dieren, de vogelspin, koningspython, baardagaam en steppevaraan. In één woord: GEWELDIG. Wat hebben de kinderen en wijzelf genoten. In het begin een beetje angstig om wat komen ging maar nadien lag de slang bij de kinderen op schoot of hadden ze hem om hun nek, de baardagaam werd geknuffeld en de steppevaraan zat de bank onder te poepen 😂😂. Ook de vogelspin was erg in trek en dat ze het oude huidje mochten aanraken was wel spannend en tof. De kinderen hebben genoten en er was er zelfs eentje die aan het eind geen afscheid wilde nemen.
  Deborah, dank je wel voor deze geweldige ervaring en hoe je alles hebt weten over te brengen. Je doet t super!!

 • juli 14, 2021 om 12:46 pm
  Permalink

  Wanneer zijn baby slangen zelfstandig? Verlaten ze na de eerste vervelling het nest? Zijn ze sociaal met elkaar?

 • juli 8, 2021 om 9:42 am
  Permalink

  Super leuk kinderfeestje!

  Onze zoon (11 jaar) heeft een Exotus Serpenti feestje meegemaakt bij zijn neefje en was zo enthousiast dat hij zo’n feestje ook MOEST geven. Zo gezegd zo gedaan. 4 dieren gekozen en de uitgenodigde kinderen niet verteld wat er zou gaan gebeuren. Dit ivm eventuele afzegging op voorhand 😉 Wat een succes was het zeg. Ieder kind hartstikke geïnteresseerd en ook al waren ze niet allemaal even op hun gemak met de Vogelspin, Reuzeslak, Koningspython en Boa Constrictor zijn ze toch bijna allemaal op de foto gegaan met 1 of meerdere dieren.

  Ikzelf (mama) was erg blij dat de vogelspin in het bakje bleef zitten. De kinderen van 9 tot 12 jaar hebben genoten en nog lang na het feestje nagepraat en hun ouders verteld over alle weetjes die ze geleerd hebben en natuurlijk met de foto’s als bewijs.

  Danique heeft duidelijke uitleg gegeven en ook de kinderen de tijd gegeven om vragen te stellen en om de dieren van hand tot hand te laten gaan.

  Unieke ervaring en zeker de moeite waard.

 • juli 3, 2021 om 9:20 pm
  Permalink

  Vandaag 3 juli hebben we voor onze dochter een kinderfeestje gevierd, wat een super leuk feestje, iedereen vond het heel interessant en leuk en heeft genoten van de dieren, onze dochter is gek op schildpadden en track de schildpad kwam vandaag ook mee, wat een feest, alle kinderen hebben genoten en de informatie die ze hebben gekregen over de dieren was zo interessant, kregen na het feestje van iedereen zoveel complimenten dat de kinderen het onwijs leuk en leerzaam vonden. En de foto’s die we gemaakt hebben waren super leuk geworden. Al met al een fantastisch kinderfeestje voor onze dochter van 10.

 • juni 18, 2021 om 11:14 pm
  Permalink

  Wat een geweldige middag gehad vandaag! Nina kwam binnen en had meteen leuk contact met alle negen kinderen van ongeveer 8 jaar. Super toffe dieren meegenomen; baardagaam, stekelstaartvaraan, schildpad en boa constrictor. Nina was heel rustig en ging lekker met de kinderen afwisselend op de grond zitten en aan de grote tafel. Er was alle tijd om vragen te stellen en iedereen kwam aan de beurt met aanraken of vasthouden!
  Het was super!

 • mei 30, 2021 om 10:08 am
  Permalink

  Gister een ontzettend leuk reptielenfeestje gehad! 2 uur lang hebben 10 kinderen enorm geboeid en enthousiast genoten van alle dieren onder de super leuke begeleiding van Tristan. Ook de kinderen die het aanvankelijk wat spannend vonden, zijn vol met enthousiaste verhalen naar huis gegaan, waardoor uiteindelijk alle ouders van de kinderen net zo enthousiast geworden zijn! Een echte aanrader!

  Dank! En hartelijke groeten (Gisèle en haar moeder)

 • maart 28, 2021 om 10:51 pm
  Permalink

  Wat waren we vandaag blij met Martijn, hij kwam vandaag met 4 reptielen langs op het feestje van mijn dochter. Als mijn zoon zo’n zelfde feestje wilt dan weet ik wie ik moet bellen!

  Dank je wel voor deze mooie ervaring.

 • maart 26, 2021 om 8:25 am
  Permalink

  Hierbij wil ik namens de jarige Xavier, zijn vriendjes en natuurlijk moeders jullie bedanken voor een onvergetelijke dag. Alle Kids hebben een coole foto met een slang om hun nek. Mijn zoon zei ‘s avonds mama dit was echt het vetste feestje ooit dank je….Nou helemaal geslaagd dus!
  Romano bedankt voor je enthousiasme, kennis,gezelligheid en petje af dat je de 7 draken van 10jaar zo gefocust,aandachtig en rustig heb gehouden. Das een talent op zich. Hebben van jou en alle dieren genoten.
  Aanrader dus!

 • maart 6, 2021 om 6:36 pm
  Permalink

  Vanochtend kwam Kelley langs op het kinderfeestje van onze zoon. Ze had een rattenslang, kameleon, reuzenslak en landschildpad meegenomen. Vanaf het eerst moment maakte ze zulk leuk contact met de jongens en voelde ze alles perfect aan. Met 7 drukke 5/6 jarige was het erg fijn dat er even een pauze tussen zat. De manier waarop Kelley met de jongens communiceerde en de spanning er in hield was perfect! Ze gaf de kinderen de tijd om de dieren aan te raken en vast te houden. Wat heeft onze Milan een geweldige ochtend gehad!! Heel heel erg bedankt Kelley!

 • maart 2, 2021 om 11:21 am
  Permalink

  Voor de verjaardag van onze zoon hadden we een “Freek Vonk” thema. Wat fijn dat er tijdens de lockdown toch een leuk feestje gevierd kon worden. Erwin gaf een leuke presentatie en de kinderen mochten alle dieren even vasthouden en vragen stellen. Met als hoogtepunt de boa constrictor. En zeg nou zelf dat is toch veel leuker dan Freek op de tv 😉

 • januari 30, 2021 om 10:06 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje van onze dochter gehad!
  Zo leuk en leerzaam was alles. Alles kinderen waren zo enthousiast! Leone was een super lieve leuke meid die er veel over wist te vertellen .
  Dankjewel voor alles

 • december 24, 2020 om 11:54 am
  Permalink

  Onze zoon Thijs van 10 jaar en zijn vriendjes hebben een superfeestje gehad!
  Tristan vertelde met veel enthousiasme en geduld van alles over de reptielen. Uiteindelijk heeft bijna iedereen de Boa Constrictor vastgehouden.
  Grote pluim voor Tristan hoe hij de jongens bijna 2,5 uur wist te boeien!
  Dit feestje is echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.