0 gedachten over “

 • mei 30, 2021 om 10:08 am
  Permalink

  Gister een ontzettend leuk reptielenfeestje gehad! 2 uur lang hebben 10 kinderen enorm geboeid en enthousiast genoten van alle dieren onder de super leuke begeleiding van Tristan. Ook de kinderen die het aanvankelijk wat spannend vonden, zijn vol met enthousiaste verhalen naar huis gegaan, waardoor uiteindelijk alle ouders van de kinderen net zo enthousiast geworden zijn! Een echte aanrader!

  Dank! En hartelijke groeten (Gisèle en haar moeder)

 • maart 28, 2021 om 10:51 pm
  Permalink

  Wat waren we vandaag blij met Martijn, hij kwam vandaag met 4 reptielen langs op het feestje van mijn dochter. Als mijn zoon zo’n zelfde feestje wilt dan weet ik wie ik moet bellen!

  Dank je wel voor deze mooie ervaring.

 • maart 26, 2021 om 8:25 am
  Permalink

  Hierbij wil ik namens de jarige Xavier, zijn vriendjes en natuurlijk moeders jullie bedanken voor een onvergetelijke dag. Alle Kids hebben een coole foto met een slang om hun nek. Mijn zoon zei ‘s avonds mama dit was echt het vetste feestje ooit dank je….Nou helemaal geslaagd dus!
  Romano bedankt voor je enthousiasme, kennis,gezelligheid en petje af dat je de 7 draken van 10jaar zo gefocust,aandachtig en rustig heb gehouden. Das een talent op zich. Hebben van jou en alle dieren genoten.
  Aanrader dus!

 • maart 6, 2021 om 6:36 pm
  Permalink

  Vanochtend kwam Kelley langs op het kinderfeestje van onze zoon. Ze had een rattenslang, kameleon, reuzenslak en landschildpad meegenomen. Vanaf het eerst moment maakte ze zulk leuk contact met de jongens en voelde ze alles perfect aan. Met 7 drukke 5/6 jarige was het erg fijn dat er even een pauze tussen zat. De manier waarop Kelley met de jongens communiceerde en de spanning er in hield was perfect! Ze gaf de kinderen de tijd om de dieren aan te raken en vast te houden. Wat heeft onze Milan een geweldige ochtend gehad!! Heel heel erg bedankt Kelley!

 • maart 2, 2021 om 11:21 am
  Permalink

  Voor de verjaardag van onze zoon hadden we een “Freek Vonk” thema. Wat fijn dat er tijdens de lockdown toch een leuk feestje gevierd kon worden. Erwin gaf een leuke presentatie en de kinderen mochten alle dieren even vasthouden en vragen stellen. Met als hoogtepunt de boa constrictor. En zeg nou zelf dat is toch veel leuker dan Freek op de tv 😉

 • januari 30, 2021 om 10:06 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje van onze dochter gehad!
  Zo leuk en leerzaam was alles. Alles kinderen waren zo enthousiast! Leone was een super lieve leuke meid die er veel over wist te vertellen .
  Dankjewel voor alles

 • december 24, 2020 om 11:54 am
  Permalink

  Onze zoon Thijs van 10 jaar en zijn vriendjes hebben een superfeestje gehad!
  Tristan vertelde met veel enthousiasme en geduld van alles over de reptielen. Uiteindelijk heeft bijna iedereen de Boa Constrictor vastgehouden.
  Grote pluim voor Tristan hoe hij de jongens bijna 2,5 uur wist te boeien!
  Dit feestje is echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.