Diesel, de BaardagaamGister hebben we Diesel opgehaald bij de neef van Dominique. Hij had er helaas geen tijd meer voor en had Dominique gevraagd of Diesel naar Exotus Serpenti mocht komen. Bij Exotus Serpenti is er altijd wel een plekje vrij voor een nieuw diertje en Diesel kwam gister dan ook overvliegen met zijn villa en al.

Ik zeg villa omdat hij een ENORM terrarium heeft voor zichzelf. We kunnen in ieder geval concluderen dat Diesel niet is verwaarloosd, want hij zit vanuit zijn waterbak alles als een echt heertje te bekijken.

Met Diesel komt het aantal baardagamen bij Exotus Serpenti op 4, twee mannen en twee vrouwen. De mannen, Gizmo en Diesel, zitten elk in een apart terrarium en de vrouwen zitten bijelkaar in een terrarium. Ondanks dat de vrouwen nog in quarantaine zitten (dat betekent dat ze apart zitten van de andere dieren) zal het niet lang meer duren voordat ook zij mee mogen naar kinderfeestjes thuis of een reptielenpresentatie op een bso of basisschool. Diesel is 100% gezond en mag over een week waarschijnlijk al mee!

Wil jij dat Diesel of een van de andere baardagamen op jouw kinderfeestje komt? Vraag dan bij het contact met Dominique van Exotus Serpenti naar de mogelijkheden.

De reptielen van Exotus Serpenti verwelkomen Diesel de Baardagaam

Eén gedachte over “De reptielen van Exotus Serpenti verwelkomen Diesel de Baardagaam

  • november 9, 2011 om 6:50 pm
    Permalink

    Ik hoorde dat Diesel vandaag al mee was gegaan naar een kinderfeestje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *