diesel de baardagaamHoewel Diesel nog maar net bij Exotus Serpenti is, heeft hij het al erg naar zijn zin. Deze mooie baardagaam heeft vanuit zijn paleisje een mooi uitzicht op de vrouwtjes baardagamen. Hij heeft al meerdere keren gezwaaid naar zijn buurvrouwen, maar die lijken niet echt onder de indruk van onze kleine baas.

Helaas voor Diesel heeft Dominique de vrouwelijke baardagamen nu afgeschermd, zodat ze niet meer in het zicht van Diesel zitten. Diesel hangt nu graag uit zijn terrarium om maar een glimp van de dames op te vangen.

De buurman van Diesel, Gizmo, is niet zo heel blij met de komst van Diesel. Voordat Diesel bij Exotus Serpenti kwam was Gizmo namelijk de enige mannelijke baardagaam en erg geliefd bij de andere dieren. Nu zit Gizmo soms met een zwarte baard uit zijn raam te kijken als Diesel langs spurt op zoek naar de dames.

Zowel Diesel als Gizmo en Abby mogen mee naar kinderfeestjes thuis of op presentaties op school. Het zijn fantastische dieren om vast te houden en te aaien. Deze middelgrote dieren van Exotus Serpenti zijn uitermate geschikt voor onze kleinere kinderen, maar zelfs oudere kinderen vinden de baardagamen fascinerend.

Diesel is een erg nieuwsgierige baardagaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *