118 gedachten over “Ervaringen met Kinderfeestjes van Exotus Serpenti

 • juli 2, 2020 om 4:10 pm
  Permalink

  Gisteren hebben wij het feestje gevierd van onze 10 jarige zoon. Kira kwam langs en nam 5 beesten mee: de reuzenslak, de baardagaam, de kameleon, de vogelspin en de koningspython. Het was heel erg leuk. Kira kan erg leuk vertellen en er was alle tijd om vragen te stellen en met de dieren op de foto te gaan. Heel relaxed en de tijd vloog voorbij. We hebben genoten! De jongste zei na afloop: ik wil volgend jaar ook zo’n feestje en dan weer met Kira. Dus, dank Kira voor de superleuke middag!

 • juni 19, 2020 om 11:59 am
  Permalink

  Een supergaaf feestje gehad voor onze zoon van 7! Sabrina gaf de workshop met de schildpad, Blauwtongskink , gekko en de koningspython. Het programma zat leuk in elkaar, met een spelletje tussendoor bleef de aandacht er goed bij. Sabrina deed het erg leuk.
  De kinderen vonden het allemaal geweldig! Onze zoon wil het nog wel een keertje, maar dan met andere reptielen. Het was zeer leerzaam voor de kids, een echte aanrader voor wie een origineel feestje wil! Ook de communicatie met Exotus Serpenti verliep erg prettig.
  Wij geven jullie een dikke 10! En onze zoon geeft jullie naar eigen zeggen een dikke Ontelbaar!!!

 • juni 9, 2020 om 7:25 pm
  Permalink

  Janiro en alle kinderen op zijn feestje hebben genoten van Erwin & zijn dierenvriendjes.
  Heerlijk om te zien hoe de meest bange kids op hun gemak gesteld werden door hem en de dieren. Echt een aanrader!

 • januari 14, 2020 om 2:00 am
  Permalink

  Exotus Serpenti op het kinderfeestje van mijn 5 jarige zoontje langsgeweest met een kameleon, een vogelspin en 2 verschillende slangen.(wurg en melkslang)
  De kinderen hebben vol interesse geluisterd naar de informatieve uitleg van Kelly
  Ze vertelde het op een leuke, interactieve manier en beantwoorde met enthousiasme en geduld (een hele hoop) vragen van de kinderen en ouders.
  Na de leuke feitjes en weetjes zakte de angst al snel weg bij de meeste kinderen en mochten ze allemaal de dieren omstebeurt aanraken, aaien en zelfs mee op de foto.
  Een geweldige ervaring voor de kinderen en ouders om niet snel te vergeten, heel leuk en leerzaam.
  Dit is echt een aanrader!
   

 • juni 28, 2019 om 11:03 pm
  Permalink

  Vandaag kwam Deborah bij ons thuis voor het feestje van onze zoon en dochter.
  De kinderen vonden het prachtig en hebben genoten (en wij als ouders ook)!
  Deborah voelde goed aan wat elk kind wel en niet aandurfde en zo was het voor iedereen leuk.
  Heel leuk en ook nog spelenderwijs leerzaam zo’n feestje.
  Dankjewel!

 • juni 20, 2019 om 3:36 am
  Permalink

  Wat was het leuk! Vanmiddag het feestje van onze 8-jarige zoon gevierd. Kelly had een koningspython, een steppenvaraan, een kameleon en een baardagaam bij zich. Alle kinderen waren geboeid door de verhalen en één van de hoogtepunten was dat T-Jay de steppenvaraan onder de douche moest, omdat ie zichzelf had vies gemaakt! We hebben van alle ouders appjes gekregen dat de kinderen er thuis maar niet over uitgepraat raakten. Heel erg bedankt Kelly, voor deze onvergetelijke ervaring!

 • april 4, 2019 om 11:26 pm
  Permalink

  We hebben vanmiddag een fantastisch kinderfeestje gehad voor ons 8 jarig zoontje. Lucia heeft met heel veel enthousiasme vertelt over de beesten. Dankzij haar en de dieren heeft hij een heerlijk feest gehad. Bedankt! Een echte aanrader

 • februari 28, 2019 om 10:27 pm
  Permalink

  Gisteren hebben wij jullie laten komen op het partijtje van mijn zoon die acht jaar werd. Het was een fantastische middag!
  De kinderen hebben aan een stuk door geluisterd naar de boeiende verhalen van Marijke. Wat vertelde zij enthousiast over de dieren en wat kon ze goed omgaan met de kinderen! De kinderen mochten allemaal de dieren aanraken en ook vasthouden. Het vasthouden van de slang vonden aanvankelijk een aantal kindjes wel spannend maar door de goede begeleiding van Marijke durfen ook deze kindjes de slang vast te houden.
  Een unieke ervaring voor de kinderen maar ook voor de ouders!
  Marijke en Exotus Serpenti heel veel dank!
  En voor mensen die op zoek zijn naar leuk en leerzaam entertainment voor een partijtje is dit een absolute aanrader!

 • februari 4, 2019 om 10:47 am
  Permalink

  Wat een geweldig feestje hebben wij gehad!
  De kids waren dol enthousiast.
  En wat had ze goed de controle over 10 kinderen! Zeker en applaus waard! Wij gaan dit zeker nog een keer doen,!
  Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

 • december 27, 2018 om 11:45 am
  Permalink

  Wij hebben op de bso exotus serpenti laten komen op aanraden van een ouder.
  Eerst waren we er een beetje terughoudend over, maar na deze dag, raden wij iedereen aan om dit tenminste elk jaar voor zijn/haar bso te organiseren. Wat een leuke ervaring is dit voor iedereen. Echt top.

  Groetjes Nicolien
  Pedagogisch medewerker bij Partou

 • oktober 1, 2018 om 1:48 pm
  Permalink

  Gister een zeer geslaagd verjaardagsfeestje gehad. Ook de kinderen die terughoudend waren in het begin waren uiteindelijk allemaal erg op hun gemak en heel stoer met alle dieren. Hanneke deed het heel rustig en iedereen was op z’n gemak. Ook dank aan Dominique voor de flexibiliteit mbt de planning vh partijtje. Mijn zoon denkt nu al na over welke dieren hij volgend jaar op z’n partijtje graag weer terug wil zien 🙂 Bedankt!

 • juni 3, 2018 om 11:12 am
  Permalink

  Het feestje van Jurne was echt superleuk! Kelley was rustig en vertelde enthousiast over de reptielen. De kinderen die durfden mochten aaien, vasthouden en voeren. Iedereen kwam aan de beurt en niks moest. Ze hebben zich prima vermaakt en de 2 uur was zo om. Ik vind het echt een aanrader voor een kinderfeestje en heb al aardig wat vrienden met kinderen de naam doorgegeven. Misschien tot de volgende keer? Super bedankt voor de positieve inzet en succes bij de volgende. Hartelijke groet,

 • april 21, 2018 om 8:28 pm
  Permalink

  Vandaag feestje van mijn dochter ( 9 jaar ). Echt FANTASTISCH ! Kinderen waren super enthousiast ! Kim is geweldig ! Vertelde ontzettend leuke dingen en kan ontzettend goed met kinderen overweg ! Iedereen komt aan de beurt. Ze doet het rustig en lief ! Topfeestje !!!!

 • april 19, 2018 om 12:47 pm
  Permalink

  Ow wat was het gisteren een super gaaf kinderfeestje!! Onze jarigejob is er nog steeds niet over uitgepraat. De kinderen hebben genoten van alle dieren die er gisteren waren! Kelley stelde de kinderen die het spannend vonden gerust!! Daardoor konden alle kinderen van de reptielen genieten!!! Nogmaals dank voor dit te gekke feestje en tot over een halfjaar ;)!!

 • maart 14, 2018 om 6:47 pm
  Permalink

  Vandaag vierden wij het feestje van onze jongste zoon die 8 werd. Er waren kinderen aanwezig van 7 tot 12 jaar en ze vonden het allemaal fantastisch. De slangen, de schildpad, de baardagaam, ze vonden het allemaal even leuk en interessant. De 2 uur vlogen voorbij. Bedankt voor een zeer geslaagd feest!

 • februari 8, 2018 om 4:08 pm
  Permalink

  Vrijdag 2 februari vierden wij het kinderfeest van Sofian die 7 jaar werd!
  Het was een super feest!
  Kendra wat was je goed en zeer kundig!
  Ook de dieren (koningspyton, kameleon, vogelspin en varaan) waren super!
  10 kinderen hingen aan je lippen en waren zeer enthousiast en voorzichtig bij het vasthouden van de dieren! Iedereen voldaan en dit kinderfeest zullen ze niet zo snel vergeten!
  BEDANKT!!

 • februari 2, 2018 om 10:28 pm
  Permalink

  Vandaag het kinderfeestje van onze zoon Daan gehad. Daphne van Exotus Serpenti heeft ons heel veel verteld over de dieren die ze had meegenomen. We merkten aan alles dat niet alleen de kinderen zin in het feestje hadden, maar ook Daphne stond te popelen om ons mee te nemen in de wereld van de reptielen.

  De kinderen hebben uit zich zelf veel (leuke en goede) vragen gesteld. Er was een leuke interactie tussen Daphne en de kinderen. Ze vonden het zelfs jammer dat er maar 4 dieren waren meegekomen. De twee uur waren lang niet genoeg voor ze!

  Bedankt voor het onvergetelijke verjaardagsfeestje! Heel origineel, professioneel én zeer leuk uitgevoerd.

 • januari 30, 2018 om 1:49 pm
  Permalink

  Volgens de jarige en alle anderen kinderen “het leukste feestje ooit”. Via de ouders hoorde wij dat de kinderen er ook thuis niet over uit gepraat raakte. Het was leuk, leerzaam en een beetje spannend soms. Mijn dochter zei:”Mama, ik wil volgend jaar weer zo’n feestje”. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.