146 gedachten over “Ervaringen met Kinderfeestjes van Exotus Serpenti

 • mei 15, 2024 om 6:34 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje gehad van mijn zoontje. Wat was het superleuk! Onze reptielenman kon veel vertellen en alle vragen beantwoorden. Dit was echt een geweldige middag. Logan mocht de slang en de kameleon vasthouden. Ze hebben de dieren allemaal van dichtbij kunnen bewonderen. Hij deed het echt super! Heel leuk met de kids en lief voor de diertjes.
  Groetjes Carola

 • maart 13, 2024 om 7:04 pm
  Permalink

  We hadden vandaag het feestje van onze zoon. Samen met zijn vriendjes hebben ze een superdag gehad! Terwijl we Vla en Bubbels aan het bewonderen waren zocht Raymon een lekker plekje onder de kast :).

  Omar kon ons ontzettend veel vertellen en ook de papa’s en mama’s vonden het geweldig, haha!
  Ontzettend bedankt voor alles!

 • maart 11, 2024 om 10:43 am
  Permalink

  Wat een super gaaf feestje hebben wij woensdag 6 maart gehad .
  Onze zoon Jax en zijn klasgenoten hebben echt zitten genieten .
  Super leuke lieve vrouw die bij ons thuis alles kwam vertellen .
  De kinderen mochten zelfs de slang Jip om hun nek .
  Erg leuke middag gehad heel erg bedankt!

  Liefs van de familie Timmers

 • februari 3, 2024 om 6:24 pm
  Permalink

  Vandaag kinderfeestje gehad met 4 dieren. Mooie duidelijke uitleg aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Erg leuk dat ze de dieren ook mogen voelen/aaien/voeren en of om de nek mogen hebben.
  Bij ons is Jesse langs gekomen, wat een goede spreekster en goed met de kinderen. Was een top feestje en een ervaring die niet snel vergeten zal worden. Een echte aanrader.

 • november 28, 2023 om 7:29 pm
  Permalink

  In een woord geweldig!!
  Bilal kwam vanmiddag bij ons met 4 dieren.
  Hij weet alle aandacht vast te houden bij de Kids en heeft enorm veel kunnen vertellen over de dieren.
  Geen vraag te gek. Bilal weet het antwoord!
  Het was een onvergetelijke middag.
  Enorm bedankt Bilal.

  Echt een aanrader.

 • september 2, 2023 om 6:52 pm
  Permalink

  Onze dochter heeft haar verjaardagsfeestje gevierd met 10 van haar vriendjes en vier dieren van Exotus Serpenti. De begeleiding van Bilal was geweldig. Hij heeft interessante verhalen over de dieren verteld en door de kinderen erbij te betrekken bleven ze twee uur aandacht luisteren (het lukt mij nog geen 10 minuten). De kinderen waren enthousiast en wilden alles over de dieren delen toen hun ouders ze op kwamen halen. Vooral de slang beethouden heeft veel indruk gemaakt.

  Heel erg bedankt Bilal voor deze onvergetelijke en ook nog leerzame verjaardag!

 • augustus 2, 2023 om 12:59 pm
  Permalink

  Vandaag hadden wij Kate, Fuego, Prince en Amonet op visite. De kinderen waren super enthousiast. Echt heel leuk gedaan door Margit. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • april 18, 2023 om 9:15 pm
  Permalink

  Mijn dochter is gek op reptielen en heeft voor haar 11e verjaardag 2 luipaardgekko’s gekregen. Een reptielenfeestje was dan ook logisch. Wat hebben de kinderen genoten. Het was leerzaam, spannend en zo ontzettend leuk. 6 reptielen hebben we leren kennen. Geweldige begeleidster en echt een topmiddag, bedankt!

 • april 12, 2023 om 2:26 pm
  Permalink

  Mijn zoon van 10 wilde zo graag een reptielenfeestje, het was fantastisch. Alle kinderen hebben de pythons vastgehouden en de kameleon en luipaardgecko geaaid.
  Jesse deed het heel leuk en hield de aandacht goed vast van alle 9 kinderen. Super leuk en leerzaam zonder het welzijn van de reptielen uit het oog te verliezen!

 • februari 28, 2023 om 6:13 pm
  Permalink

  Tijdens ons vakantie programma hebben wij op de bso, exotus serpenti laten langskomen. Vanaf het begin van de dag waren de kinderen en ook de begeleiders zeer enthousiast! Daarbij vonden wij het eerst wel allemaal een beetje spannend maar viel het achteraf reuze mee! Wij raden dit zeer aan om op de bso te organiseren.

  hero, bso houtmanpad

 • februari 4, 2023 om 7:52 pm
  Permalink

  Vandaag heb ik mijn kinderfeestje gevierd.
  Eline kwam langs met luipaardgekko Zicron, baardagaam Lilo, kameleon Pascall en regenboog boa Key !
  Het was mijn leukste en stoerste feestje ooit en ook een beetje spannend. Maar echt een aanrader voor iedereen die van dieren houd.
  Dank je wel Eline voor de leuke dag.
  Groetjes van Jazzlyn ( en papa en mama )

 • januari 30, 2023 om 11:55 am
  Permalink

  Afgelopen zaterdag 28 jan een super leuk kinderfeestje gehad.
  Eline kwam met een vogelspin, koningspython, landschildpad en stekelstaartvaraan.
  10 jongens, waren super geïnteresseerd en enthousiast!
  Favoriet was toch wel ploeter de schildpad en natuurlijk was het erg stoer dat ze de slang mochten vasthouden.
  Heel knap hoe ze 10 van die drukke jongens zo stil en gefocussed heeft gekregen en behouden.

  Dank je wel!

 • juni 2, 2022 om 12:57 pm
  Permalink

  Een fantastisch partijtje gehad met 11 kids! Jasmijn wat heb je het goed en leuk gedaan. Je uitleg was geweldig en wat een geduld! Wij hebben ontzettend genoten en de jarige job is super happy. Heel erg bedankt!

 • maart 25, 2022 om 10:42 am
  Permalink

  Gister een super leuk feestje gehad voor mijn zoontje die 6 jaar werd. samen met 5 vriendjes hebben ze het enorm naar hun zin gehad! Omar en Wessel vertelden vol enthousiasme over de dieren en hadden er heel veel kennis van. Ze waren heel geduldig met de kinderen en gingen goed in op de interactie van de kinderen. Uiteindelijk heeft elk kind een dier vast durven houden en zijn ze ook nog eens een heel stuk wijzer geworden 🙂 De achteraf raakten de kinderen er ook niet over uitgepraat. echt een aanrader!

  Bedankt Omar en Wessel!

 • februari 6, 2022 om 2:05 am
  Permalink

  Oh wauw , wat deed jij t geweldig Jesse!
  10 opgeschoten boys ff in gareel houden, perfect! Dank voor je geduld en de mooie middag! Bij loki de boa constrictor hielden ze wel stil!
  Superfeestje, dankjewel 🥰

 • januari 16, 2022 om 5:22 pm
  Permalink

  Wauw wauw wauw!
  Wat een top ervaring voor de kinderen (en ouders😉).
  Een hele enthousiaste, vriendelijke, kundige en serieuze medewerker (Merlijn) kwam vandaag het kinderfeestje verzorgen. Door zijn enthousiaste serieuze houding hing er een relaxte maar enthousiaste sfeer. Kinderen waren diep onder de indruk door de prachtige kundige verhalen.
  Het is geen doel op zich maar zelfs de kinderen die van te voren hadden aangegeven dat ze echt niks zouden durven…hebben doordat Merlijn zoveel vertrouwen uitstraalde toch een slang geaaid of zelfs vastgehouden. Prachtig! Er zijn wat angsten overwonnen.
  Het is ook zo ontzettend fijn te ervaren dat de dieren met respect behandeld worden. “We werken samen met de dieren!” En als er gemerkt wordt dat een dier onrust ervaart dat het dier direct weer rustig weggelegd wordt.
  Een en al lof over wat we vandaag hebben morgen ervaren. Ga ze door!
  De kinderen hebben echt gevoeld en ervaren op een respectvolle manier.
  Super!

 • januari 15, 2022 om 10:43 pm
  Permalink

  Wat een fantastische dag hebben wij gehad. Onze dochter + haar vriendinnen en uiteraard wij ook hebben echt genoten. Onwijs bedankt voor alles. 100% een aanrader!!

 • oktober 2, 2021 om 9:39 pm
  Permalink

  Super leuk feestje van mij tweeling! Bilal en Tessa hebben alles goed uitgelegd en doen het leuk samen. Iedereen is super enthousiast. Bedankt voor deze mooie ervaring!

 • juli 22, 2021 om 10:15 am
  Permalink

  Wauw wat was het een geweldig feestje voor mijn zoon zijn 8e verjaardag, sommige Kids vonden het heel spannend maar kwamen door de uitleg van Erwin al snel los.
  Wij hadden marnix de baardagaam, flame de landschildpad die lekker door de huiskamer wandelde.
  Tape de taiwanese rattenslang wat een pracht beest! Steppevaraan was lekker eigenwijs en een lieve kleine kameleon. Onze oudste zoon zei gelijk mam mag ik dit volgend jaar ook, dus volgend jaar doen we het zeker nog een keer maar dan weer met andere dieren!

 • juli 21, 2021 om 10:56 am
  Permalink

  Vrijdag 9 juli is Deborah bij ons langs gekomen met 4 dieren, de vogelspin, koningspython, baardagaam en steppevaraan. In één woord: GEWELDIG. Wat hebben de kinderen en wijzelf genoten. In het begin een beetje angstig om wat komen ging maar nadien lag de slang bij de kinderen op schoot of hadden ze hem om hun nek, de baardagaam werd geknuffeld en de steppevaraan zat de bank onder te poepen 😂😂. Ook de vogelspin was erg in trek en dat ze het oude huidje mochten aanraken was wel spannend en tof. De kinderen hebben genoten en er was er zelfs eentje die aan het eind geen afscheid wilde nemen.
  Deborah, dank je wel voor deze geweldige ervaring en hoe je alles hebt weten over te brengen. Je doet t super!!

 • juli 8, 2021 om 9:42 am
  Permalink

  Super leuk kinderfeestje!

  Onze zoon (11 jaar) heeft een Exotus Serpenti feestje meegemaakt bij zijn neefje en was zo enthousiast dat hij zo’n feestje ook MOEST geven. Zo gezegd zo gedaan. 4 dieren gekozen en de uitgenodigde kinderen niet verteld wat er zou gaan gebeuren. Dit ivm eventuele afzegging op voorhand 😉 Wat een succes was het zeg. Ieder kind hartstikke geïnteresseerd en ook al waren ze niet allemaal even op hun gemak met de Vogelspin, Reuzeslak, Koningspython en Boa Constrictor zijn ze toch bijna allemaal op de foto gegaan met 1 of meerdere dieren.

  Ikzelf (mama) was erg blij dat de vogelspin in het bakje bleef zitten. De kinderen van 9 tot 12 jaar hebben genoten en nog lang na het feestje nagepraat en hun ouders verteld over alle weetjes die ze geleerd hebben en natuurlijk met de foto’s als bewijs.

  Danique heeft duidelijke uitleg gegeven en ook de kinderen de tijd gegeven om vragen te stellen en om de dieren van hand tot hand te laten gaan.

  Unieke ervaring en zeker de moeite waard.

 • juli 3, 2021 om 9:20 pm
  Permalink

  Vandaag 3 juli hebben we voor onze dochter een kinderfeestje gevierd, wat een super leuk feestje, iedereen vond het heel interessant en leuk en heeft genoten van de dieren, onze dochter is gek op schildpadden en track de schildpad kwam vandaag ook mee, wat een feest, alle kinderen hebben genoten en de informatie die ze hebben gekregen over de dieren was zo interessant, kregen na het feestje van iedereen zoveel complimenten dat de kinderen het onwijs leuk en leerzaam vonden. En de foto’s die we gemaakt hebben waren super leuk geworden. Al met al een fantastisch kinderfeestje voor onze dochter van 10.

 • juni 18, 2021 om 11:14 pm
  Permalink

  Wat een geweldige middag gehad vandaag! Nina kwam binnen en had meteen leuk contact met alle negen kinderen van ongeveer 8 jaar. Super toffe dieren meegenomen; baardagaam, stekelstaartvaraan, schildpad en boa constrictor. Nina was heel rustig en ging lekker met de kinderen afwisselend op de grond zitten en aan de grote tafel. Er was alle tijd om vragen te stellen en iedereen kwam aan de beurt met aanraken of vasthouden!
  Het was super!

 • mei 30, 2021 om 10:08 am
  Permalink

  Gister een ontzettend leuk reptielenfeestje gehad! 2 uur lang hebben 10 kinderen enorm geboeid en enthousiast genoten van alle dieren onder de super leuke begeleiding van Tristan. Ook de kinderen die het aanvankelijk wat spannend vonden, zijn vol met enthousiaste verhalen naar huis gegaan, waardoor uiteindelijk alle ouders van de kinderen net zo enthousiast geworden zijn! Een echte aanrader!

  Dank! En hartelijke groeten (Gisèle en haar moeder)

 • maart 26, 2021 om 8:25 am
  Permalink

  Hierbij wil ik namens de jarige Xavier, zijn vriendjes en natuurlijk moeders jullie bedanken voor een onvergetelijke dag. Alle Kids hebben een coole foto met een slang om hun nek. Mijn zoon zei ’s avonds mama dit was echt het vetste feestje ooit dank je….Nou helemaal geslaagd dus!
  Romano bedankt voor je enthousiasme, kennis,gezelligheid en petje af dat je de 7 draken van 10jaar zo gefocust,aandachtig en rustig heb gehouden. Das een talent op zich. Hebben van jou en alle dieren genoten.
  Aanrader dus!

 • maart 6, 2021 om 6:36 pm
  Permalink

  Vanochtend kwam Kelley langs op het kinderfeestje van onze zoon. Ze had een rattenslang, kameleon, reuzenslak en landschildpad meegenomen. Vanaf het eerst moment maakte ze zulk leuk contact met de jongens en voelde ze alles perfect aan. Met 7 drukke 5/6 jarige was het erg fijn dat er even een pauze tussen zat. De manier waarop Kelley met de jongens communiceerde en de spanning er in hield was perfect! Ze gaf de kinderen de tijd om de dieren aan te raken en vast te houden. Wat heeft onze Milan een geweldige ochtend gehad!! Heel heel erg bedankt Kelley!

 • maart 2, 2021 om 11:21 am
  Permalink

  Voor de verjaardag van onze zoon hadden we een “Freek Vonk” thema. Wat fijn dat er tijdens de lockdown toch een leuk feestje gevierd kon worden. Erwin gaf een leuke presentatie en de kinderen mochten alle dieren even vasthouden en vragen stellen. Met als hoogtepunt de boa constrictor. En zeg nou zelf dat is toch veel leuker dan Freek op de tv 😉

 • oktober 9, 2020 om 8:41 pm
  Permalink

  Wat een supergaaf feestje heeft Sabrina er bij ons van gemaakt! Timo en zijn vrienden zaten te glunderen en vonden het stuk voor stuk boeiend, spannend,maar bovenal onwijs gaaf!!
  Een dikke 10 verdienen jullie!! Wie weet tot volgend haar, onze dochter is na de foto’s en filmpjes ook erg enthousiast 😉

  Groetjes,
  Familie van Steenis

 • juli 2, 2020 om 4:10 pm
  Permalink

  Gisteren hebben wij het feestje gevierd van onze 10 jarige zoon. Kira kwam langs en nam 5 beesten mee: de reuzenslak, de baardagaam, de kameleon, de vogelspin en de koningspython. Het was heel erg leuk. Kira kan erg leuk vertellen en er was alle tijd om vragen te stellen en met de dieren op de foto te gaan. Heel relaxed en de tijd vloog voorbij. We hebben genoten! De jongste zei na afloop: ik wil volgend jaar ook zo’n feestje en dan weer met Kira. Dus, dank Kira voor de superleuke middag!

 • juni 19, 2020 om 11:59 am
  Permalink

  Een supergaaf feestje gehad voor onze zoon van 7! Sabrina gaf de workshop met de schildpad, Blauwtongskink , gekko en de koningspython. Het programma zat leuk in elkaar, met een spelletje tussendoor bleef de aandacht er goed bij. Sabrina deed het erg leuk.
  De kinderen vonden het allemaal geweldig! Onze zoon wil het nog wel een keertje, maar dan met andere reptielen. Het was zeer leerzaam voor de kids, een echte aanrader voor wie een origineel feestje wil! Ook de communicatie met Exotus Serpenti verliep erg prettig.
  Wij geven jullie een dikke 10! En onze zoon geeft jullie naar eigen zeggen een dikke Ontelbaar!!!

 • juni 9, 2020 om 7:25 pm
  Permalink

  Janiro en alle kinderen op zijn feestje hebben genoten van Erwin & zijn dierenvriendjes.
  Heerlijk om te zien hoe de meest bange kids op hun gemak gesteld werden door hem en de dieren. Echt een aanrader!

 • januari 14, 2020 om 2:00 am
  Permalink

  Exotus Serpenti op het kinderfeestje van mijn 5 jarige zoontje langsgeweest met een kameleon, een vogelspin en 2 verschillende slangen.(wurg en melkslang)
  De kinderen hebben vol interesse geluisterd naar de informatieve uitleg van Kelly
  Ze vertelde het op een leuke, interactieve manier en beantwoorde met enthousiasme en geduld (een hele hoop) vragen van de kinderen en ouders.
  Na de leuke feitjes en weetjes zakte de angst al snel weg bij de meeste kinderen en mochten ze allemaal de dieren omstebeurt aanraken, aaien en zelfs mee op de foto.
  Een geweldige ervaring voor de kinderen en ouders om niet snel te vergeten, heel leuk en leerzaam.
  Dit is echt een aanrader!
   

 • juni 28, 2019 om 11:03 pm
  Permalink

  Vandaag kwam Deborah bij ons thuis voor het feestje van onze zoon en dochter.
  De kinderen vonden het prachtig en hebben genoten (en wij als ouders ook)!
  Deborah voelde goed aan wat elk kind wel en niet aandurfde en zo was het voor iedereen leuk.
  Heel leuk en ook nog spelenderwijs leerzaam zo’n feestje.
  Dankjewel!

 • juni 20, 2019 om 3:36 am
  Permalink

  Wat was het leuk! Vanmiddag het feestje van onze 8-jarige zoon gevierd. Kelly had een koningspython, een steppenvaraan, een kameleon en een baardagaam bij zich. Alle kinderen waren geboeid door de verhalen en één van de hoogtepunten was dat T-Jay de steppenvaraan onder de douche moest, omdat ie zichzelf had vies gemaakt! We hebben van alle ouders appjes gekregen dat de kinderen er thuis maar niet over uitgepraat raakten. Heel erg bedankt Kelly, voor deze onvergetelijke ervaring!

 • april 4, 2019 om 11:26 pm
  Permalink

  We hebben vanmiddag een fantastisch kinderfeestje gehad voor ons 8 jarig zoontje. Lucia heeft met heel veel enthousiasme vertelt over de beesten. Dankzij haar en de dieren heeft hij een heerlijk feest gehad. Bedankt! Een echte aanrader

 • februari 28, 2019 om 10:27 pm
  Permalink

  Gisteren hebben wij jullie laten komen op het partijtje van mijn zoon die acht jaar werd. Het was een fantastische middag!
  De kinderen hebben aan een stuk door geluisterd naar de boeiende verhalen van Marijke. Wat vertelde zij enthousiast over de dieren en wat kon ze goed omgaan met de kinderen! De kinderen mochten allemaal de dieren aanraken en ook vasthouden. Het vasthouden van de slang vonden aanvankelijk een aantal kindjes wel spannend maar door de goede begeleiding van Marijke durfen ook deze kindjes de slang vast te houden.
  Een unieke ervaring voor de kinderen maar ook voor de ouders!
  Marijke en Exotus Serpenti heel veel dank!
  En voor mensen die op zoek zijn naar leuk en leerzaam entertainment voor een partijtje is dit een absolute aanrader!

 • februari 4, 2019 om 10:47 am
  Permalink

  Wat een geweldig feestje hebben wij gehad!
  De kids waren dol enthousiast.
  En wat had ze goed de controle over 10 kinderen! Zeker en applaus waard! Wij gaan dit zeker nog een keer doen,!
  Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

 • december 27, 2018 om 11:45 am
  Permalink

  Wij hebben op de bso exotus serpenti laten komen op aanraden van een ouder.
  Eerst waren we er een beetje terughoudend over, maar na deze dag, raden wij iedereen aan om dit tenminste elk jaar voor zijn/haar bso te organiseren. Wat een leuke ervaring is dit voor iedereen. Echt top.

  Groetjes Nicolien
  Pedagogisch medewerker bij Partou

 • oktober 1, 2018 om 1:48 pm
  Permalink

  Gister een zeer geslaagd verjaardagsfeestje gehad. Ook de kinderen die terughoudend waren in het begin waren uiteindelijk allemaal erg op hun gemak en heel stoer met alle dieren. Hanneke deed het heel rustig en iedereen was op z’n gemak. Ook dank aan Dominique voor de flexibiliteit mbt de planning vh partijtje. Mijn zoon denkt nu al na over welke dieren hij volgend jaar op z’n partijtje graag weer terug wil zien 🙂 Bedankt!

 • juni 3, 2018 om 11:12 am
  Permalink

  Het feestje van Jurne was echt superleuk! Kelley was rustig en vertelde enthousiast over de reptielen. De kinderen die durfden mochten aaien, vasthouden en voeren. Iedereen kwam aan de beurt en niks moest. Ze hebben zich prima vermaakt en de 2 uur was zo om. Ik vind het echt een aanrader voor een kinderfeestje en heb al aardig wat vrienden met kinderen de naam doorgegeven. Misschien tot de volgende keer? Super bedankt voor de positieve inzet en succes bij de volgende. Hartelijke groet,

 • april 21, 2018 om 8:28 pm
  Permalink

  Vandaag feestje van mijn dochter ( 9 jaar ). Echt FANTASTISCH ! Kinderen waren super enthousiast ! Kim is geweldig ! Vertelde ontzettend leuke dingen en kan ontzettend goed met kinderen overweg ! Iedereen komt aan de beurt. Ze doet het rustig en lief ! Topfeestje !!!!

 • april 19, 2018 om 12:47 pm
  Permalink

  Ow wat was het gisteren een super gaaf kinderfeestje!! Onze jarigejob is er nog steeds niet over uitgepraat. De kinderen hebben genoten van alle dieren die er gisteren waren! Kelley stelde de kinderen die het spannend vonden gerust!! Daardoor konden alle kinderen van de reptielen genieten!!! Nogmaals dank voor dit te gekke feestje en tot over een halfjaar ;)!!

 • maart 14, 2018 om 6:47 pm
  Permalink

  Vandaag vierden wij het feestje van onze jongste zoon die 8 werd. Er waren kinderen aanwezig van 7 tot 12 jaar en ze vonden het allemaal fantastisch. De slangen, de schildpad, de baardagaam, ze vonden het allemaal even leuk en interessant. De 2 uur vlogen voorbij. Bedankt voor een zeer geslaagd feest!

 • februari 8, 2018 om 4:08 pm
  Permalink

  Vrijdag 2 februari vierden wij het kinderfeest van Sofian die 7 jaar werd!
  Het was een super feest!
  Kendra wat was je goed en zeer kundig!
  Ook de dieren (koningspyton, kameleon, vogelspin en varaan) waren super!
  10 kinderen hingen aan je lippen en waren zeer enthousiast en voorzichtig bij het vasthouden van de dieren! Iedereen voldaan en dit kinderfeest zullen ze niet zo snel vergeten!
  BEDANKT!!

 • februari 2, 2018 om 10:28 pm
  Permalink

  Vandaag het kinderfeestje van onze zoon Daan gehad. Daphne van Exotus Serpenti heeft ons heel veel verteld over de dieren die ze had meegenomen. We merkten aan alles dat niet alleen de kinderen zin in het feestje hadden, maar ook Daphne stond te popelen om ons mee te nemen in de wereld van de reptielen.

  De kinderen hebben uit zich zelf veel (leuke en goede) vragen gesteld. Er was een leuke interactie tussen Daphne en de kinderen. Ze vonden het zelfs jammer dat er maar 4 dieren waren meegekomen. De twee uur waren lang niet genoeg voor ze!

  Bedankt voor het onvergetelijke verjaardagsfeestje! Heel origineel, professioneel én zeer leuk uitgevoerd.

 • januari 30, 2018 om 1:49 pm
  Permalink

  Volgens de jarige en alle anderen kinderen “het leukste feestje ooit”. Via de ouders hoorde wij dat de kinderen er ook thuis niet over uit gepraat raakte. Het was leuk, leerzaam en een beetje spannend soms. Mijn dochter zei:”Mama, ik wil volgend jaar weer zo’n feestje”. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *