141 gedachten over “Ervaringen met Kinderfeestjes van Exotus Serpenti

 • januari 15, 2018 om 11:32 am
  Permalink

  Tijdens het kinderfeestje van onze dochter (10 jaar) onvergetelijke momenten meegemaakt.
  Wat hebben de kinderen genoten van deze bijzondere en lieve dieren….en wij als ouders trouwens ook. Lavina deed het fantastisch!
  Dankzij jullie heeft onze dochter een super leuk en goed geslaagd verjaardagsfeestje gehad.

 • november 19, 2017 om 11:32 pm
  Permalink

  Wat was het een bijzonder te gek kinderfeestje.
  De kinderen (5,6 jaar) hebben ervan genoten en zaten vol verhalen. De slang om hun nek, de baardagaam op schoot, een grote schildpadden plas, ( hilararisch) , aaien van de gekko . De kinderen hebben antwoorden op hun vragen gehad met veel enthousiasme en geduld van Carola! Echt een super ervaring!

 • juli 9, 2017 om 9:06 pm
  Permalink

  Gisteren een super leuk gaaf kinderfeestje door Hanneke.
  De kinderen wisten niet wat we gingen doen ook de jarige niet.
  Ze hebben met z’n alle aandachtig geluisterd en de reptielen vastgehouden.
  Allemaal ook heel enthousiast zelf de gene die ze allemaal eng vond heeft uiteindelijk de koningspython
  om zijn nek gehad. Super leuk! Bedankt!
  Een aanrader voor een kinderfeestje!

 • juni 6, 2017 om 1:43 pm
  Permalink

  Onvergetelijke ervaring. Een van de jongens ging zelfs slapen met een speelgoedslang om zijn nek, zo had hij genoten van deze ervaring. De aanpak was professioneel, het boeken van het feestje simpel en goed via de website. Onze zoon van 8 heeft zelfs zijn slangen-angst overwonnen!
  Dank, dank, voor een geweldige middag (en als organiserende moeder was ik nu eens niet helemaal total loss na afloop!!!!)
  Volgend jaar weer….?!

 • juni 6, 2017 om 9:35 am
  Permalink

  Afgelopen zaterdag een feestje gehad van onze 2 zoontjes. (6&7 jaar oud) De 15 kinderen vonden het echt super en er ontstonden echt een paar Freek Vonkjes. Ze vonden het spannend, lief, leerzaam en leuk…
  Echt super….

  Hugo was echt een topper, hij had de rust en het natuurlijke in zich om de kinderen rustig te krijgen.

  mvg
  Maarten

 • mei 29, 2017 om 12:37 pm
  Permalink

  Ook wij vierden gister een Exotus Serpenti feestje.
  Als een geoliede machine ging het. Lavinia kwam, zag en overwon!
  Zelfs de grootste druktemakers zwegen ademloos bij de presentatie.
  Het was relaxed, leerzaam en bijzonder.
  Ga dit feestje boeken!

 • april 24, 2017 om 7:46 pm
  Permalink

  Gisteren was het feestje van mijn 6 jarige zoontje. Huis in jungle thema versierd en op youtube een jungle sounds filmpje gevonden voor wat achterground entertainment. Jeetje wat hebben de kinderen(en volwassenen) genoten! Hanneke heeft het heel goed gedaan, 2 uurtjes met een grote groep enthousiaste 5 en 6 jarigen, petje af hoor! Ze waren af en toe luid maar ze vonden het erg leerzaam en interessant. Wij hadden een kameleon, schildpad, vogelspin en slang op bezoek. Toppunt was natuurlijk de regenboogboa, hij was kalm en bijna iedereen heeft een foto met hem gemaakt, met hier en daar een “dab” of selfie ertussen! De kinderen waren niet bang, bij mijn zoon kroop hij zelfs over zijn gezicht!! Niet twijfelen mensen, maar gewoon doen, een ervaring die ze niet gauw zullen vergeten!!

 • april 13, 2017 om 11:31 pm
  Permalink

  Twijfel? Niet nodig. Vanmiddag van 15 tot 17 uur feestje gehad met 5/6 jarigen. Ze vonden het allemaal top. Natuurlijk is ieder kind anders en is niet iedereen even gretig om vast te houden maar dat is ook niet erg. Iedereen heeft veel geleerd en heeft de dieren van dichtbij mogen bekijken (vasthouden en aaien). Het bijzondere was wel dat de slang ter plekke aan het vervellen was. Bij ons thuis kwam Kendra. Kendra wist precies waar de behoefte lag en speelde er goed op in. Topper!
  Bedankt voor een geslaagd feestje.

 • maart 31, 2017 om 3:21 pm
  Permalink

  Dankjewel Exotus voor een SUPER GAAF feest!! De kinderen waren allemaal laaiend enthousiast, maar wij als ouders hebben er net zo veel van genoten ? !
  Het is echt een onvergetelijk feest geworden, mede door de gezelligheid en het enthousiasme van Kelly, de goede planning en organisatie van A tot Z en natuurlijk de geweldige dieren!!

  DANKJEWEL!!

 • maart 23, 2017 om 2:04 am
  Permalink

  Vandaag een super leuk georganiseerd feestje gehad met begeleidster Kelley. Mijn zoon werd 9 en er waren in totaal 11 kinderen. Wat een geduld heeft ze met de kinderen en wat deed ze het leuk! Zelfs de kinderen die van te voren zeiden niets te durven aanraken, eindigden die middag met een slang vast of om hun nek! Iedereen heeft genoten en mijn zoon nog het meest! Echt een aanrader! Bedankt!!!

 • maart 15, 2017 om 11:16 am
  Permalink

  Gister hadden we in huis een junglefeestje. Kendra en Tessa kwamen met een schildpad, baardagaam, kameleon en slang. En daarnaast allemaal attributen om ons huis in een jungle om te toveren. Knap hoe deze meiden 10 kinderen van 4-7 jaar twee uur lang wisten te boeien. Natuurlijk met de prachtige dieren, maar ook hun verhaal en de spelletjes tussendoor waren precies goed. De kinderen kregen spelenderwijs gedoseerd informatie. Met het vasthouden van de dieren als hoogtepunt. Kendra en Tessa vormden een goed team en begeleidden het zo dat de kinderen vertrouwen in de dieren hadden. Onze zoon is nog aan het nagenieten!

 • februari 10, 2017 om 8:28 pm
  Permalink

  Vanmiddag het feestje van Bram gevierd(8).
  Wat was het gaaf zeg!
  Alle beestjes waren leuk maar gana was toch wel het hoogtepunt.
  Hanneke vertelde het heel leuk allemaal. En de kids luisterde aandachtig ?
  Echt een aanrader jullie feestje.
  Super bedankt!

 • januari 25, 2017 om 8:04 pm
  Permalink

  Vandaag het partijtje van onze (bijna) 8 jarige zoon gevierd. In 1 woord: geweldig! Hanneke vertelde heel veel over de dieren en de kinderen vonden het super om de dieren te zien en vast te houden!
  Echt een aanrader! Bedankt Hanneke en exotus serpenti voor een onvergetelijk feestje!

 • januari 23, 2017 om 11:45 pm
  Permalink

  Onze zoon (8)en zijn vriendjes hebben vrijdag een super feestje gehad.
  Albertine kwam met 4 reptielen langs, d.m.v. quiz vragen mochten ze bewijzen wat ze allemaal -al 😉 – wisten over deze dieren, daarna mochten ze kijken en voelen….Geweldig leuke en leerzame ervaring!

 • januari 18, 2017 om 8:33 pm
  Permalink

  Vandaag (18/01/2017) een super leuk feestje gehad voor mijn zoon. Iedereen vond het geweldig en veel dank aan Steffy 🙂 Ik kan het iedereen aanraden. 1 nadeel…….de kinderen willen nu allemaal een gekko 🙂 🙂

 • januari 18, 2017 om 5:44 pm
  Permalink

  Vandaag een super leuk kinderfeestje gehad voor mijn zoon. Kendra je deed het super leuk. Kids erg enthousiast!!!!
  Topfeestje.
  Bedankt.

 • januari 14, 2017 om 9:36 pm
  Permalink

  Wat een geweldig feest!! Albertine was fantastisch met de kleuters. Ze wist ze twee uur lang te boeien, pikte de kindjes er uit die het wat eng vonden en ging daar geweldig mee om, zodat ook deze kinderen durfde te aaien en uiteindelijk zelfs de reptielen durfde vast te houden. Als de aandacht even wegviel, liet ze de kinderen even bewegen. De kinderen hebben het ontzettend leuk gevonden. We hebben ontzettend genoten van al die vrolijke, aandachtige koppies. Ontzettend bedankt!!! Zeker aan te raden!

 • november 10, 2016 om 11:28 am
  Permalink

  Gisteren partijtje van onze 8-jarige dochter gevierd met in totaal 11 kinderen. Van begin tot eind wisten Kendra en Steffi de kinderen geboeid te houden. Het aaien en vasthouden van de dieren was een bijzondere ervaring waarover nog lang werd nagepraat. Zelfs de kinderen die in het begin bang waren, zaten op het eind met een slang om hun nek en een glimlach op hun mond. Dat jullie bij het vragen stellen ook snel alle namen van de kinderen wisten vond ik erg knap! Dank jullie wel!

 • mei 1, 2016 om 10:03 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje voor mijn dochter die net 5 is geworden gehad. Wat gaaf! Haar neefje van 4 en vriendje van 3 waren erbij. Hanneke was heel lief voor de kinderen. Mijn dochter heeft genoten. Aan haar lijstje van reptielen kan zij nu een luipaardgekko, berberskink en een kameleon toevoegen. Maar de grote verrassing was toch wel haar favoriet : een echte boa constrictor!!! Een echte aanrader!

 • april 25, 2016 om 10:36 am
  Permalink

  Mijn dochter werd 8 en heeft een junglefeest gegeven. Wat een geweldige middag hebben we gehad! Het was echt het leukste feestje ooit. Sommige kinderen vonden het in het begin wat eng en bleven op afstand maar uiteindelijk ging iedereen met een slang om de middel of nek op de foto. Het was echt een onvergetelijke ervaring en we hebben achteraf zo veel leuke reacties van de ouders gekregen. De kinderen kwamen vol stoere verhalen thuis. Dank je wel Dominique, Demi en Esmee voor een fantastisch feest!!

 • april 11, 2016 om 7:25 pm
  Permalink

  Gisteren heeft onze dochter (9 jaar geworden) haar partijtje gehouden. Totaal 10 kinderen.
  We begonnen rustig aan met de schildpad, toen de baardagaam, daarna de kameleon om te eindigen met de slang. Ze waren allemaal heel stoer ! Saskia vertelde leuk en veel, er was tijd genoeg voor vragen van de kinderen.
  Even tussen door buiten uitrazen. Eindigen met een zakje dierensnoepjes en een diploma.
  De kinderen gingen naar huis vol verhalen ! Vanmorgen op het schoolplein was het nog steeds het onderwerp. Bedankt !

 • april 4, 2016 om 9:26 pm
  Permalink

  Gisteren een super leuk jungle feestje gehad voor ons zoontje Kai! 9 kinderen van 6 jaar en ze vonden het allemaal heel gaaf. Sommigen riepen van tevoren dat ze de reptielen niet durfden vast te houden maar ze hebben het uiteindelijk allemaal gedaan, heel stoer! Leuk met de spelletjes en de jungle aankleding. Kai wil volgend jaar weer een reptielenfeestje, zegt hij.

 • februari 29, 2016 om 10:05 am
  Permalink

  Vorige week Serpenti uitgenodigd voor het verjaardagspartijtje van mijn 11 jarige zoon. We hadden geen idee wat te verwachten. Het bleek een schot in de roos! Een blijvende herinnering. Zeer professioneel georganiseerd en begeleid. Ze herinnerde de namen van de kinderen in een momentopname en nam ze mee in de wereld van elk dier. Veel kennis van de dieren. Er was persoonlijke aandacht voor alle kinderen, bovendien voelde de jarige job zich op elk moment speciaal. Ze waren geboeid van begin tot het eind. Nog een leuke quiz aan het eind met diploma en zakje snoep. Kinderen die wat bang waren gingen naar huis met stoere verhalen en foto’s en hebben genoten. Voor mij als moeder was het totaal relaxed! Ik zat erbij en keer er naar. Een feestje om nooit te vergeten! Ik kreeg van ouders een terugkoppeling dat dit wel een van de leukste feestje was. Hartelijk dank Serpenti!

 • februari 26, 2016 om 9:07 pm
  Permalink

  Bedankt voor het supertoffe feestje vanmiddag!
  Thijmen (6 jaar) heeft op en top genoten en alle andere kinderen ook.
  Het werd allemaal leuk gedaan en verteld.
  Thijmen werd na het feestje alleen een beetje verdrietig want hij miste “zijn vriendje” de Kameleon heel erg 😉
  Nogmaals bedankt Dominique.

 • februari 14, 2016 om 5:38 pm
  Permalink

  Wauwwww wat was dat vanochtend een super vet gaaf feestje!!!
  Super uitleg over de dieren soorten en zo gaaf dat we ze gewoon mochten vasthouden!
  Super mooie dieren en heel lief!
  Zeker voor herhaling vatbaar!!
  Demi super bedankt voor alles!!!!

 • februari 8, 2016 om 3:02 pm
  Permalink

  Afgelopen vrijdagmiddag hebben wij Demi met een aantal reptielen op bezoek gehad. Wat was dit een gave ervaring! Een groep kinderen met de leeftijd van 6 en 7 jaar (en een zusje van 4 die het ook enorm leuk vond). Ze waren geboeid van het begin tot het einde en de regenboogboa ‘key’ was wel het hoogtepunt. Demi was onwijs leuk met de kinderen en wist goed om te gaan met een stel druktemakers van die leeftijd, echt top! Een aanrader!

 • december 22, 2015 om 11:42 pm
  Permalink

  Vrijdag is Demi bij ons geweest en heeft onze jarige zoon (9) en zijn vrienden een hele leuke middag bezorgd. Demi heeft op een heel ontspannen, humoristische en boeiende manier de kinderen uitleg gegeven over de vier verschillende dieren. Als pauze ging ze met hen naar buiten om even tikkertje te doen en uit te razen. Ze is ontzettend leuk met de dieren en met de kinderen!! Bedankt Demi!

 • september 26, 2015 om 10:20 pm
  Permalink

  Bedankt voor het supergave feestje vandaag. De kinderen zijn er allemaal vol van en waren enorm enthousiast.

 • juni 26, 2015 om 7:31 pm
  Permalink

  Vandaag het partijtje van mij dochter gehad, met 5/6 jarige. Ik was eerst een beetje bang dat ze hier nog te klein voor waren maar het was echt helemaal TOP!!. De slang was wel het hoogtepunt. Erg leuk zeker een aanrader!!!

 • juni 7, 2015 om 9:46 pm
  Permalink

  Vanmiddag kwam Demi bij ons langs met vijf reptielen, waaronder twee slangen en een kameleon. Alle kinderen vonden het superleuk en de jarige vond het zelfs zo geweldig dat hij het volgend jaar weer wil! Demi kan geweldig leuk vertellen en wist daarmee tien jongens van 9 jaar van begin tot eind te boeien. Volgens de jarige zijn leukste feestje ooit!

 • juni 7, 2015 om 9:24 am
  Permalink

  Gisteren jullie presentatie gezien bij het 30 jarige bestaan van de kinderboerderij in Zaltbommel.
  Super leuk te zien hoe er met de dieren wordt omgegaan!
  Ook de omgang met de vele aanwezige kinderen, was erg leuk.
  Mijn 5-jarige zoontje was erg nieuwsgierig maar wilde absoluut niets aanraken, maar mijn buurjongetje wilde wel alles vasthouden en aanraken. Veel leuke foto’s aan over gehouden.
  Super ervaring!
  Zeker een aanrader voor een feestje, of bijvoorbeeld voor een educatieve middag op school!
  Kortom, BEDANKT VOOR DE LEUKE MIDDAG!

 • juni 2, 2015 om 8:28 pm
  Permalink

  Vandaag is Demi bij het kinderfeest van onze zoon (7) geweest. Wij kozen voor de baardagaam, slang, schildpad en kameleon. Demi deed het heel goed en de kinderen hebben genoten, net als wij :-). Voor ons was dit de tweede keer dat exotus bij ons thuis was een zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Demi, bedankt exotus serpenti!

 • mei 21, 2015 om 8:13 pm
  Permalink

  Het was een TOP kinderfeestje voor onze 7 jarige zoon!! Alle kindjes waren erg enthousiast!
  Dominique, je deed het geweldig! Wat ga je goed om met die kids! Tussendoor nog even buiten uitrazen met een leuk slangentikspel!!
  Het was Nick zijn beste feestje ooit zei hij!! ??

 • april 18, 2015 om 10:11 am
  Permalink

  Op 17 april 2015 kwam Demi samen met Selfie, Croco, Amy en Clyde op het kinderfeestje van Youri (8) We hebben samen met 10 jongens genoten van de informatie en het mogen aaien, voeren en vasthouden van de mooie rustige dieren. Demi je was geweldig met de dieren maar ook met de stuiterende jongens. Alle jongens zeiden tegen hun ouders: Ík heb een slang vastgehouden!’Onwijs bedankt voor dit spraakmakende en unieke feestje!

 • maart 14, 2015 om 12:35 am
  Permalink

  25 februari een geweldig feest gehad voor onze zoon Darnell die 7 werd.Ze vonden het een superfeest en ook de ouders waren erg onder de indruk.zn broertje van 3 en Darnell hebben het er nog vaak over en missen de beestjes nu al maar vooral strikkie de boa constrictor die vonden we het liefste

 • februari 19, 2015 om 9:54 pm
  Permalink

  Lennard van bijna 8 jaar heeft vandaag zijn reptielenfeestje gehad. Het feestje was van A tot Z goed geregeld. De kinderen waren onder de indruk van de slang, kameleon, de baardagaam en de berberskink. Ze mochten de dieren bekijken, aaien en eten geven. Begeleidster Dominique hield het allemaal prima in de gaten voor zowel de kinderen als de dieren. Ook was er een fijne afwisseling; tussendoor werden er spelletjes gedaan en als afsluiting een quiz met diploma! De kinderen, maar ook wij, de ouders, hebben heel erg genoten, top!

 • februari 7, 2015 om 4:05 pm
  Permalink

  Gisteren is Demi bij ons geweest op het partijtje van onze dochter Yorah. Ze had Croco, Raymond, Gala en Bibber bij zich. Wat een succes was het en wat hebben we een leuke reacties gekregen van ouders die soms verbaasd stonden van wat hun eigen kind durfde (dé python om hun nek). Dank je wel Demi! Het was leuk, leerzaam, soms een tikkie spannend voor sommige kindjes, maar ze zijn allen een mooie ervaring rijker. Sjappoo voor de wijze waarop jullie met kind en dier omgaan!

 • januari 30, 2015 om 8:22 pm
  Permalink

  Vandaag een super leuk reptielen feestje gehad. Mijn zoon van 6 en zijn vriendjes vonden het fantastisch! Sommige vonden het heel spannend, maar Demi stelde ze gerust en uiteindelijk wilde ze allemaal de slang vast houden. Ook de zusjes van 4 vonden het fantastisch. De slang was heel rustig en iedereen heeft hem vast gehouden. De kameleon was ook fantastisch met zijn kleuren en zijn bijzondere tong. Toen de kameleon ging eten was iedereen heel stil. Dat is natuurlijk heel bijzonder zo’n lange tong. De berberskink heeft bij de meeste op zijn hoofd gezeten, heel gek beestje. De schildpad was heel schattig. We zijn vandaag echt wijzer geworden en hebben allemaal ons diploma gehaald. Demi bedankt voor de leuke, leerzame middag!

 • januari 19, 2015 om 9:59 pm
  Permalink

  Afgelopen zaterdag reptielenfeest gehouden voor 8 jarige zoon. Twaalf kinderen hebben 2 uur onafgebroken geluisterd, gevoeld, geaaid, gevoederd en uiteraard de slang om hun nek gedaan.
  Een echte aanrader, waar door kinderen nog lang over wordt nagepraat, overigens ook door ouders.

 • december 21, 2014 om 3:46 pm
  Permalink

  Gisteren is Dionne bij ons geweest met Flip, Pip en Pop, Ace en Rooie voor het kinderfeestje voor mijn zoontje Tygo’s 7e verjaardag. Hij had 8 jongens uitgenodigd, en mijn 2 dochters waren erbij, en iedereen vond het helemaal geweldig! Rooie de rattenslang heeft bij alle jongens de boeventest uitgevoerd, en er zaten wel wat boefjes tussen. Heel veel foto’s gemaakt zodat alle kinderen trots aan hun ouders konden laten zien wat ze gedaan hadden. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • november 30, 2014 om 11:36 am
  Permalink

  Gisteren was ik bij het verjaardagsfeestje van mijn kleinzoon die 6 jaar werd. Vince had 6 kinderen uitgenodigd en zijn broertje van drie was er natuurlijk ook. Het was een geweldige middag, voor ons allemaal ! Dionne had een schildpad, kameleon, een baardagame, en een regenboogboa meegenomen. Alle kinderen mochten voelen hoe verschillend hun huid waren, zachte stekels, harde stekels, verschillende ogen en oren, kortom ze weten er nu een hoop meer van af. Ze mochten ze vasthouden, maar de meeste indruk maakte toch de regenboogboa. Logisch toch wel.
  Kortom, een aanrader voor iedereen die wat meer wil weten over reptielen en wellicht daardoor zijn onterechte angst ervoor wil overwinnen.
  Dionne, bedankt! En ook al was ik er in de “pauze” niet bij, ik schat het in als een goed idee, tussendoor die buitenspelletjes. Kunnen ze stoom afblazen, toch?

 • november 24, 2014 om 10:58 pm
  Permalink

  Kinderfeestje voor 5 jarige, was super leuk en Doinne was super relaxed. Nooit gedacht dat het zou lukken met 10 jongetjes een feestje thuis te houden. De jarig job Stijn vond het fantastisch en zijn grote broer al helemaal. Fedde is woensdag jarig en dan hebben we weer een reptielenfeestje. Dus wij zijn hier alweer aan het aftellen.

 • november 16, 2014 om 7:32 pm
  Permalink

  Vandaag een superleuk junglefeest gehad voor onze jongens die 9 jaar waren geworden!
  Lisa en Amanda hebben het heel erg leuk begeleidt, iedereen vond het helemaal geweldig. Het was helemaal compleet met de aankleding in huis. Ze hadden een kameleon, luipaardgekko, melkslang en regenboogboa meegenomen en er was ruim de tijd voor iedereen om de dieren vast te houden of te aaien en om alles mooi op de foto te zetten. Ook de spelletjes waren erg leuk.
  Al met al een topfeest! Bedankt Lisa en Amanda!

 • november 14, 2014 om 8:49 pm
  Permalink

  Vandaag hebben wij een fantastisch reptielen kinderfeest gehad. Iedereen was super enthousiast over de uitleg van Dionne. Geweldig wat zij allemaal weet te vertellen over deze leuke spannende dieren. De kinderen zijn 2 uur lang op een leuke educatieve manier bezig gehouden. Dit is echt een aanrader. Dionne en Exotus heel erg bedankt voor deze onvergetelijke middag. Gr. Melvin en ouders

 • november 3, 2014 om 12:28 am
  Permalink

  Vandaag een super feestje gehad voor onze zoon Julian die 9 jaar is geworden!

  Het was super!! Wat een leuke ervaring en wat was het leuk!

  De jongens waren direct geboeid tot aan het einde! Super leuke foto’s ook!

  Bedankt en tot volgend jaar! !!

 • oktober 24, 2014 om 5:25 pm
  Permalink

  Vandaag een fantastisch kinderfeestje gehad voor mijn Zoon jesse 6 jaar geworden.
  Wat is het leuk om alles te weten te komen over vaak voor ons enge en vreemde dieren.
  Vol bewondering hebben de kids zitten luisteren, voelen, aaien en mochten de dieren zelfs voorzichtig vast gehouden.
  Ik ben zelf over mijn spinnen angst heen echt te gek! En eigenlijk helemaal niet eng!!!.
  Super bedankt voor dit geweldige feestje.
  Goed georganiseerd echt een aanrader!.

 • oktober 11, 2014 om 3:42 pm
  Permalink

  Vandaag verjaardagsfeestje van onze zoon Mike (8)gehad. Iedereen vond het super leuk. Dionne bedankt voor de gezellige middag en de leuke ervaring!

  groetjes André, Priscilla, Mike en Lieke.

 • oktober 9, 2014 om 4:10 pm
  Permalink

  Jamie werd 9 en heeft met 9 vrienden zijn feestje gevierd. Iedereen was vol spanning toen ze kwamen want we hadden aan de kinderen die hij had uitgenodigd niks verteld… En als je toen al die gezichten zag wat uiteindelijk de verrassing was 🙂 … En wat een leuke middag is het geworden 🙂 Heel erg bedankt. Het is echt aan te raden voor kinderen van 9 en 10 jaar… Vol spanning hebben ze geluisterd en de reptielen vastgehouden.

 • september 28, 2014 om 11:50 am
  Permalink

  Gisteren een top junglefeestje voor ons 6-jarig zoontje gehad. Leuke aankleding en spelletjes en tussendoor de reptielen bekeken en aangeraakt. En dat alles onder zeer enthousiaste begeleiding van Exotus Serpenti.
  Een aanrader voor elk kinderfeestje!!

 • september 13, 2014 om 8:09 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje gehad van onze 6 jarige zoon met 7 vriendjes. Super leuk gehad, kinderen enthousiast. Sommigen durfden alles, anderen wat minder, maar dat maakte het niet minder leuk. Dominique, super bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *