Wij van Exotus Serpenti zijn op zoek naar een jonge enthousiaste medewerk(st)er om onze kinderfeestjes aan huis te ondersteunen. Wij zoeken daarom iemand die affiniteit heeft met kinderen en reptielen en in het bezit is van een rijbewijs en auto.

Tijdens je werkzaamheden zal je met onze reptielen door het land rijden om kinderfeestjes aan huis te geven. De kinderfeestjes duren ongeveer 2 uur (exclusief reistijd) en zullen voornamelijk in het weekend plaatsvinden.
Ben jij iemand die van dieren houdt en het leuk vindt om kinderen blij te maken, dan is dit waarschijnlijk jouw ideale bijbaan of parttime job.

Over Exotus Serpenti
Exotus Serpenti is 5 jaar geleden begonnen met het geven van kinderfeestjes aan huis. Met een uitgebreid assortiment aan reptielen biedt Exotus Serpenti een unieke ervaring voor elk kind. Naast kinderfeestjes aan huis komen wij ook langs op scholen, bso’s, buurthuizen en verenigingen.

Bij Exotus Serpenti staat dierenwelzijn erg hoog in het vaandel. Onze missie is het op een informatieve, maar leuke manier overbrengen van informatie aan onze jonge generatie. Door kinderen in aanraking te laten komen met onze reptielen hopen wij dat zij meer waardering krijgen voor deze prachtige dieren.

Profiel:
– Bijbaan / parttime
– Leeftijd vanaf 18 jaar
– Spontaan
– Jong en Enthousiast
– Flexibel
– Representatief
– Affiniteit met dieren
– Opleiding in dierverzorging is een pre maar geen must
– In bezit van Rijbewijs B
– Eigen auto ter beschikking

Beschikbaarheid:
Het betreft voornamelijk de zaterdagen, zondagen en woensdagen.

Lijkt het jou wat om onderdeel uit te maken van ons jong en innovatief bedrijf stuur dan een uitdagende mail naar info[at]exotusserpenti.nl met je CV en foto van jezelf.

neem-contact-op

Exotus Serpenti zoekt enthousiaste werknemer m/v (oproepbasis)
Getagd op:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *