jungle feestje medewerker

Wij van Exotus Serpenti zijn op zoek naar een jonge enthousiaste medewerk(st)er om onze junglefeestjes aan huis te ondersteunen. Wij zoeken daarom iemand die affiniteit heeft met kinderen en reptielen.

Tijdens je werkzaamheden zal je met één van onze medewerkers door het land rijden om Jungle kinderfeestjes aan huis te geven. De junglefeestjes duren ongeveer 2 uur (exclusief reistijd) en zullen voornamelijk in het weekend plaatsvinden.

Ben jij iemand die van dieren houdt en het leuk vindt om kinderen blij te maken, dan is dit waarschijnlijk jouw ideale bijbaan of parttime job.

Over Exotus Serpenti
Exotus Serpenti is 5 jaar geleden begonnen met het geven van kinderfeestjes aan huis. Met een uitgebreid assortiment aan reptielen biedt Exotus Serpenti een unieke ervaring voor elk kind. Naast kinderfeestjes aan huis komen wij ook langs op scholen, bso’s, buurthuizen en verenigingen.

Bij Exotus Serpenti staat dierenwelzijn erg hoog in het vaandel. Onze missie is het op een informatieve, maar leuke manier overbrengen van informatie aan onze jonge generatie. Door kinderen in aanraking te laten komen met onze reptielen hopen wij dat zij meer waardering krijgen voor deze prachtige dieren.

Over de Jungle feestjes

Sinds kort geeft Exotus Serpenti ook Jungle feestjes aan huis. Dit nieuwe concept brengt de Jungle naar de huiskamer toe. Kinderen worden meegenomen in een spannend avontuur, terwijl ze op de bank in de huiskamer zitten.

Profiel:

– Bijbaan / parttime
– Spontaan
– Jong en Enthousiast
– Flexibel
– Representatief
– Affiniteit met dieren

Beschikbaarheid:
Het betreft voornamelijk de zaterdagen, zondagen en woensdagen.

Lijkt het jou wat om onderdeel uit te maken van ons jong en innovatief bedrijf stuur dan een uitdagende mail naar info[at]exotusserpenti.nl met je CV en foto van jezelf.

neem-contact-op

Gezocht enthousiaste jonge medewerk(st)er voor Jungle feestjes (oproepbasis)
Getagd op:                             

2 gedachten over “Gezocht enthousiaste jonge medewerk(st)er voor Jungle feestjes (oproepbasis)

 • mei 9, 2017 om 5:05 pm
  Permalink

  Beste Rim,

  Je woont wel een beetje uit de buurt. Dat is niet echt praktisch, toch?

  Groet,

  Exotus Serpenti

 • mei 7, 2017 om 8:29 pm
  Permalink

  Beste exotus serpenti,

  Ik woon in limburg maar pas wel in het plaatje. Halen jullie me dan op of moet ik met de trein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *