Komen jullie nog langs ondanks de aangekondigde lockdown?

Ja, wij komen nog langs op locatie voor kinderfeestjes. Na de aangescherpte maatregelen veranderd er voor ons niets. Het houden van een presentatie op een locatie blijft mogelijk voor kinderen tot en met 12 jaar. Wel willen wij je vragen

Hoe kan je op 1,5 meter een kinderfeestje doen?

Wij vragen aan volwassenen om 1,5 meter afstand te houden. Onze medewerkers zullen de dieren zoveel mogelijk op gepaste afstand van de kinderen presenteren, maar zullen ook dichterbij komen, zodat de kinderen de reptielen kunnen aanraken.

Mogen we opa en oma uitnodigen?

Als opa en oma in de risicogroep vallen raden wij dit sterk af. Daarnaast vragen wij het aantal volwassenen tijdens de presentatie zoveel mogelijk te minimaliseren.

Hoeveel kinderen mag ik uitnodigen?

Je kunt maximaal 15 kinderen uitnodigen voor een presentatie. Normaliter kan je ook meer kinderen uitnodigen, maar dan zou er een extra medewerker meekomen, dit doen wij momenteel niet.

Welke regels hanteren jullie?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Er zijn diverse maatregelen getroffen op het gebied van (extra) hygiëne en lichamelijk contact en onze medewerkers zijn hierover goed geïnstrueerd.