Boek een spinnenfobie sessieExotus Serpenti verdiept zich ook in het wegnemen van angsten. Zeker voor de dieren waarbij angst helemaal niet nodig is. We nemen als voorbeeld de spin. Onwaarschijnlijk veel mensen zijn ontzettend bang voor spinnen. De mensen die kampen met een ware spinnenfobie rillen al op het moment dat ze een plaatje zien, en sommige mensen zijn al zo verschikkelijk angstig dat ze het woord Spin niet eens meer kunnen lezen zonder ervan te gruwelen. Wij doen daar iets aan! Wees niet langer bang om een grote stap te nemen, en geef je op voor een spinnenfobie sessie.

Dominique van Exotus Serpenti zal samen met u gaan zitten, en alle tijd voor u nemen om uw angst weg te laten ebben. Vraag jezelf eerst eens af waarom je er zo bang voor bent… Loopt uw zoon of dochter achter u aan met allemaal enge dieren, en heeft u geen idee hoe u het kan stoppen?

Exotus Serpenti biedt u nu een introductieprijs van € 97,45 euro (excl. reiskosten) voor de eerste spinnensessie aan! Dominique van Exotus Serpenti zal dan bij u langs komen en u het een en ander vertellen over (vogel)spinnen. Tijdens deze sessie (60 min) krijgt u uiteraard de kans om een vogelspin aan te raken en vast te houden. Niets moet, maar alles kan! Alle prijzen zijn per persoon.

Durft u het aan? Dominique heeft al meerdere mensen geholpen, nu jou nog! Raap je moed bij elkaar en bel; 06-41574161 voor een sessie met een vogelspin of stuur een mail via het boekingsformulier.