Kies je kado...

Deze prachtige pluche baardagaam is net echt. Zo kan jouw kind na het feestje altijd nog voor zijn of haar eigen baardagaam zorgen. 

Deze super zachte pluche kikker van 30cm doet de kenner direct denken aan de roodoogmakikikker. 

Deze grote merkslang is 200 cm lang, erg zacht en bovendien kan hij niet bijten. 

Bouw je eigen Dino! Zet de blokjes in elkaar om je eigen dino te bouwen, elk ei bevat één aparte dino. Spaar jij ze alle 6? Dan maak je van alle dino’s samen één grote T-Rex!

Deze dino sleutelhangers van 6-8 cm zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Is jouw kind ook een dino liefhebber? Dan is dit het ideale uitdeelkado!

 

 

De spinnen sleutelhangers zijn leverbaar in vele maten en kleuren. Leuk voor aan je sleutelbos of rugzak.

Deze plastic hagedisjes zijn fel gekleurd en vijf tot 8 cm lang inclusief staart.

Deze plastic dino’s zijn 6 centimer lang. Door de felle kleurtjes vallen ze lekker op.

Deze opgerolde plastic slangen zijn uitgerold één meter lang. Ze zijn in zes verschillende patronen verkrijgbaar. 

Dit mooie memoryspel heeft 46 kaartjes met onze eigen dieren erop! Wil je dus een persoonlijk presentje waardoor je onze dieren altijd zelf dichtbij je hebt? Dan is het Exotus Serpenti memoryspel echt wat voor jou!

Wil jij een aandenken van de slang die jij zelf vast hebt gehouden? Dan zijn deze vervellingskaartjes een leuk presentje! Als een slang groeit dan trekt deze zijn of haar jasje uit. Wij plastificeren een stukje huid speciaal voor jou, leuk als boekenlegger of gewoon als bijzonder aandenken!

Zie je een leuk kado?

Zie jij een leuk cadeau voor de jarige? Of om mee te geven als uitdeelkado? Geef dit door tijdens je reservering. Al gereserveerd? Geen probleem! Stuur ons een mail met welke kado’s je wilt toevoegen.