Exotus Serpenti geeft op een leuke en informatieve manier reptielenpresentaties op kinderfeestjes thuis, ook bij u thuis in Amsterdam. Exotus Serpenti gaat ervan uit dat ieder kind uniek is. Iedereen wil zijn of haar kind tijdens de verjaardag een mooie dag geven. Dominique van Exotus Serpenti kan de dag van uw kind een speciale wending geven, een reptielenwending.

Dominique komt met haar reptielen dus ook in Amsterdam en omstreken. Vanaf € 159,95 + reiskosten komt zij al langs voor een kinderfeestje thuis in de regio Amsterdam.

Wanneer je Exotus Serpenti boekt komen wij met een viertal dieren naar u toe. Gedurende twee uur vermaken wij de kinderen met onze reptielen. Wij geven de kinderen de kans om de dieren te aaien of vast te houden, de kinderen krijgen veel te weten over reptielen en er is zelfs een kleine reptielenquiz mogelijk.

Aan het eind van het kinderfeestje krijgen alle kinderen een mooie diploma en een zakje (reptielen)snoep.

Kijk voor een idee welke dieren Dominique mee kan nemen hier. Dieren aanvragen kan altijd (onder voorbehoud).

Wilt u meer weten over wat u kan verwachten op van een reptielenpresentatie op een kinderfeestje in Amsterdam of wilt u Dominique boeken?

Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Meer informatiereserveer nu

Bekijk de videos hieronder

Kinderfeestje in Amsterdam

Eén gedachte over “Kinderfeestje in Amsterdam

  • december 8, 2018 om 12:14 am
    Permalink

    Vandaag met 9 kinderen een heel leuk reptielenfeest gehad! Wij hadden gekozen voor 5 dieren. Bijna alle kinderen vonden het vooraf spannend waardoor ze flink hyper waren. Maar je ziet dat de dierenbegeleidster (lavina) ervaring heeft en ze goed in het gareel houdt. Ik vond alle kinderen zo stoer dat ze toch durften te aaien of een diertje vast hielden. Dat bouwt de begeleidster mooi op. Betrekt de kinderen er goed bij en toen ze merkte dat de concentratie wat lager werd toen deed ze even een beweeg spelletje.
    Ik hoorde van de ouders enthousiaste verhalen terug die de kinderen thuis deelden. En natuurlijk mijn eigen zoon (en dochter) die zei dat het nog beter was dan hij had verwacht! Complimenten voor Lavina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *