Kinderen houden van dieren, of het nou een lieve pluizig konijn is of een enge hagedis die wij nooit zouden durven op te pakken. Exotus Serpenti geeft kinderen de mogelijkheid kennis te maken met dieren die zij niet zoveel zien in het allerdaagse leven. Hoewel het misschien voor ons eng lijkt om een slang of hagedis vast te houden zijn het vaak de jonge helden onder ons die ons over deze angst heen halen.

Kinderen vormen al snel een warme band met deze rustige dieren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel kinderen de voorkeur geven aan een reptielenpresentatie op het kinderfeestje.

Lijkt het jou wat om uw kind deze unieke ervaring mee te geven?

Wilt u meer weten over wat u kan verwachten op van een presentatie op een kinderfeestje met dieren of wilt u Dominique boeken?

Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Meer informatiereserveer nu

 

Bekijk de videos hieronder

Kinderfeestje met dieren

3 gedachten over “Kinderfeestje met dieren

 • september 18, 2017 om 11:08 am
  Permalink

  Zaterdag 16 september een geweldig en spannend kinderfeestje gehad van onze zoon Stijn(8)!!! In totaal 9 kinderen die 2 uur lang vol bewondering aan het luisteren en kijken waren naar Saskia en Lisa(en wat deed je het top Lisa, pas voor de tweede keer voor zo’n groep kinderen staan, alsof je dit al veel langer deed). Maar die koppies bij het zien van al die prachtige dieren, dat was zo leuk om te zien. En dan niet te vergeten dat ze vol trots met een kameleon op hun hoofd zaten, een slang om hun schouders en alle reptielen mochten aaien en vasthouden. Stijn z’n mooiste kinderfeestje ooit!!!!Complimenten hoor meiden…

 • september 17, 2017 om 9:28 pm
  Permalink

  Onwijs bedankt voor het super leuke geslaagde kinderfeestje van onze twee jongste kids (5 en 7 jaar oud) . Saskia had alle aandacht en alle kindjes luisterden aandachtig naar haar uitleg! Tussendoor even naar buiten om te rennen en stuiteren, daarna fris weer door met kameleon en boa constrictor. Alle kindjes waren laaiend enthousiast! En wij ook!!!!

 • april 24, 2016 om 2:00 pm
  Permalink

  Afgelopen week een reptielen feestje van onze zoon van 6 jaar gehad. Was een super feestje.
  Kids raken er niet over uitgesproken! Keuze uit dieren en je komt echt van alles te weten. Ontzettend leuk en zeker een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.