Exotus Serpenti geeft op een leuke en informatieve manier reptielenpresentaties op kinderfeestjes thuis, ook bij u thuis in Pijnacker. Exotus Serpenti gaat ervan uit dat ieder kind uniek is. Iedereen wil zijn of haar kind tijdens de verjaardag een mooie dag geven. Dominique van Exotus Serpenti kan de dag van uw kind een speciale wending geven, een reptielenwending.

Dominique komt met haar reptielen dus ook in Pijnacker. Vanaf € 159,95 + reiskosten komt zij al langs voor een kinderfeestje thuis in Pijnacker.

Wanneer je Exotus Serpenti boekt komen wij met een viertal dieren naar u toe. Gedurende twee uur vermaken wij de kinderen met onze reptielen. Wij geven de kinderen de kans om de dieren te aaien of vast te houden, de kinderen krijgen veel te weten over reptielen en er is zelfs een kleine reptielenquiz mogelijk.

Aan het eind van het kinderfeestje krijgen alle kinderen een mooie diploma en een zakje (reptielen)snoep.

Kijk voor een idee welke dieren Dominique mee kan nemen hier. Dieren aanvragen kan altijd (onder voorbehoud).

Wilt u meer weten over wat u kan verwachten op van een reptielenpresentatie op een kinderfeestje in Pijnacker of wilt u Dominique boeken?

Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Meer informatiereserveer nu

Bekijk de videos hieronder

Kinderfeestje in Pijnacker

Eén gedachte over “Kinderfeestje in Pijnacker

  • december 8, 2012 om 4:46 pm
    Permalink

    Heel erg bedankt voor het feestje van afgelopen dinsdag! De jongens hebben het er nog steeds over! Groetjes, Wouter (Vader van Bas)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *