Unieke kinderfeestjes thuis met reptielen

kinderfeestje thuis met reptielen

Bij Exotus Serpenti begrijpen we dat elk kind uniek is, en daarom geloven we dat ieder kinderfeestje thuis ook een unieke ervaring moet zijn. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen, van de jarige tot alle gasten, een geweldige tijd heeft tijdens het feestje. Daarom nemen we speciale maatregelen om ervoor te zorgen dat elk kind betrokken en enthousiast is gedurende het hele evenement.


Een van de hoogtepunten van onze kinderfeestjes thuis is de mogelijkheid voor de kinderen om persoonlijk kennis te maken met onze fascinerende reptielen. We creëren een speciale plek waar de kinderen de kans krijgen om een reptiel aan te raken, vast te houden en zelfs een foto te maken. Dit interactieve aspect zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt het feestje extra speciaal.

Naast het hands-on contact met de reptielen, zorgen we ook voor entertainment en afleiding tijdens het feestje. Terwijl de taart wordt gesneden, kunnen de kinderen genieten van een spannend verhaaltje dat speciaal voor hen wordt verteld. Op deze manier houden we de kinderen bezig en betrokken bij het feest, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

We passen onze presentaties op kinderfeestjes thuis aan op basis van de leeftijd van de jarige. We willen ervoor zorgen dat de inhoud van de verhalen en interacties geschikt en boeiend is voor de specifieke leeftijdsgroep. Daarom vragen we ouders om ons vooraf te informeren over de leeftijd van de jarige, zodat we hier rekening mee kunnen houden en een op maat gemaakte ervaring kunnen bieden.

Onze kinderfeestjes thuis hebben gemiddeld een duur van ongeveer twee uur. Gedurende deze tijd nemen we de kinderen mee op een avontuurlijke reis door de wereld van reptielen, waarbij ze unieke verhalen te horen krijgen en meer te weten komen over deze fascinerende dieren. We zorgen ervoor dat de presentatie interactief en boeiend is, zodat de kinderen zich betrokken voelen en tegelijkertijd iets nieuws leren.

Onze kinderfeestjes thuis beginnen vanaf € 159,95. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten is. We willen ouders graag aanmoedigen om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en een gedetailleerde prijsopgave op basis van hun specifieke wensen en locatie.

Ben je geïnteresseerd in het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje thuis, waar reptielen en avontuur centraal staan, neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken. Laat de kinderen hun verjaardag vieren met een spannende reptielenparty en maak er een dag van om nooit te vergeten! We begrijpen dat kinderen dol zijn op avontuur en nieuwe ervaringen, en onze kinderfeestjes thuis bieden precies dat.

Bij Exotus Serpenti streven we ernaar om kinderfeestjes thuis tot leven te brengen met onze unieke collectie reptielen. Ons team van ervaren en gepassioneerde reptielendeskundigen zorgt ervoor dat elk feestje veilig, educatief en vooral leuk is. We willen kinderen inspireren en hun fascinatie voor reptielen aanwakkeren door middel van interactieve presentaties en boeiende verhalen.

Onze medewerkers zijn goed getraind in het omgaan met kinderen en creëren een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich comfortabel voelen om vragen te stellen en te leren. We geloven dat het ontdekken van de wereld van reptielen een geweldige manier is om nieuwsgierigheid en respect voor dieren te bevorderen.


kinderfeestje thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen door Exotus Serpenti

Ervaringen

5/5
Wat een succes was dit! 10 kinderen van 6-7 jaar en allemaal enthousiast. Lucia was super: rustig, beantwoordde alle vragen, gaf iedereen even veel aandacht en vertelde honderduit over de 4 dieren.
Carina
Reptielenfeestje
5/5
De jongens hebben genoten, vooral de slang was favoriet! Marijke, bedankt voor een geslaagd feestje…!
Mechteld Andriessen
Reptielenfeestje
5/5
Mijn zoontje heeft gisteren met jullie reptielen geaaid op school (Voorwegschool in Heemstede); was erg enthousiast.
Leijdekkers
Reptielenfeestje

55 gedachten over “Kinderfeestjes thuis met Reptielen

 • augustus 27, 2023 om 3:20 pm
  Permalink

  Vanochtend de 9e verjaardag van onze zoon gevierd. Bilal kwam een presentatie geven met 5 reptielen. Wat deed Bilal het geweldig goed! Wat een kennis van de dieren en ook heel geduldig en lief met de kinderen.
  De kids waren stuk voor stuk razend enthousiast. Ze mochten de dieren vasthouden, voeren, op schoot hebben en eindeloos vragen stellen over de dieren.
  Ook was er genoeg tijd voor foto’s.
  Kortom een top-feestje.
  Bilal nogmaals ontzettend bedankt!!

 • juli 20, 2023 om 11:55 pm
  Permalink

  Bij de bso kwamen jullie met een aantal reptielen, mijn zoontje(4jr) was erg enthousiast en heeft enkele mooie foto’s! Ik vind het heel stoer dat hij een slang op z’n schouders durfde. Wij gaan jullie zeker benaderen voor zijn verjaardag!

 • januari 31, 2023 om 6:17 pm
  Permalink

  Super feestje gehad. Door een vergissing van mijn kant (verkeerde datum geboekt) zat ik te wachten op de reptielen. Toen ik belde waren ze meteen bereid alsnog te komen. Super blij mee en wat een flexibel personeel.
  Heel erg bedankt.

 • april 20, 2022 om 10:20 pm
  Permalink

  Het was een super leuk partijtje! De kinderen kregen veel informatie over de reptielen en konden deze ook aanraken en vasthouden. Natuurlijk werd er goed gelet op het welzijn van de dieren en Jasmijn wist veel leuke weetjes en betrok alle kinderen!

  Alle kinderen hadden een super cool feestje gehad!

 • maart 24, 2022 om 8:59 pm
  Permalink

  Sterre vond het feestje super tof. Ook alle vriendjes en vriendinnetjes vonden het het spannendste feestje ooit zeiden ze. De slang vonden ze toch echt wel het aller leukste.
  Dank je wel voor dit ontzettend leuke en leerzame kinderfeestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *