Unieke kinderfeestjes thuis met reptielen

kinderfeestje thuis met reptielen

Bij Exotus Serpenti begrijpen we dat elk kind uniek is, en daarom geloven we dat ieder kinderfeestje thuis ook een unieke ervaring moet zijn. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen, van de jarige tot alle gasten, een geweldige tijd heeft tijdens het feestje. Daarom nemen we speciale maatregelen om ervoor te zorgen dat elk kind betrokken en enthousiast is gedurende het hele evenement.


Een van de hoogtepunten van onze kinderfeestjes thuis is de mogelijkheid voor de kinderen om persoonlijk kennis te maken met onze fascinerende reptielen. We creëren een speciale plek waar de kinderen de kans krijgen om een reptiel aan te raken, vast te houden en zelfs een foto te maken. Dit interactieve aspect zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt het feestje extra speciaal.

Naast het hands-on contact met de reptielen, zorgen we ook voor entertainment en afleiding tijdens het feestje. Terwijl de taart wordt gesneden, kunnen de kinderen genieten van een spannend verhaaltje dat speciaal voor hen wordt verteld. Op deze manier houden we de kinderen bezig en betrokken bij het feest, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

We passen onze presentaties op kinderfeestjes thuis aan op basis van de leeftijd van de jarige. We willen ervoor zorgen dat de inhoud van de verhalen en interacties geschikt en boeiend is voor de specifieke leeftijdsgroep. Daarom vragen we ouders om ons vooraf te informeren over de leeftijd van de jarige, zodat we hier rekening mee kunnen houden en een op maat gemaakte ervaring kunnen bieden.

Onze kinderfeestjes thuis hebben gemiddeld een duur van ongeveer twee uur. Gedurende deze tijd nemen we de kinderen mee op een avontuurlijke reis door de wereld van reptielen, waarbij ze unieke verhalen te horen krijgen en meer te weten komen over deze fascinerende dieren. We zorgen ervoor dat de presentatie interactief en boeiend is, zodat de kinderen zich betrokken voelen en tegelijkertijd iets nieuws leren.

Onze kinderfeestjes thuis beginnen vanaf € 159,95. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten is. We willen ouders graag aanmoedigen om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en een gedetailleerde prijsopgave op basis van hun specifieke wensen en locatie.

Ben je geïnteresseerd in het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje thuis, waar reptielen en avontuur centraal staan, neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken. Laat de kinderen hun verjaardag vieren met een spannende reptielenparty en maak er een dag van om nooit te vergeten! We begrijpen dat kinderen dol zijn op avontuur en nieuwe ervaringen, en onze kinderfeestjes thuis bieden precies dat.

Bij Exotus Serpenti streven we ernaar om kinderfeestjes thuis tot leven te brengen met onze unieke collectie reptielen. Ons team van ervaren en gepassioneerde reptielendeskundigen zorgt ervoor dat elk feestje veilig, educatief en vooral leuk is. We willen kinderen inspireren en hun fascinatie voor reptielen aanwakkeren door middel van interactieve presentaties en boeiende verhalen.

Onze medewerkers zijn goed getraind in het omgaan met kinderen en creëren een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich comfortabel voelen om vragen te stellen en te leren. We geloven dat het ontdekken van de wereld van reptielen een geweldige manier is om nieuwsgierigheid en respect voor dieren te bevorderen.


kinderfeestje thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen door Exotus Serpenti

Ervaringen

5/5
Wat een succes was dit! 10 kinderen van 6-7 jaar en allemaal enthousiast. Lucia was super: rustig, beantwoordde alle vragen, gaf iedereen even veel aandacht en vertelde honderduit over de 4 dieren.
Carina
Reptielenfeestje
5/5
De jongens hebben genoten, vooral de slang was favoriet! Marijke, bedankt voor een geslaagd feestje…!
Mechteld Andriessen
Reptielenfeestje
5/5
Mijn zoontje heeft gisteren met jullie reptielen geaaid op school (Voorwegschool in Heemstede); was erg enthousiast.
Leijdekkers
Reptielenfeestje

63 gedachten over “Kinderfeestjes thuis met Reptielen

 • april 15, 2024 om 4:40 pm
  Permalink

  Voor het partijtje van ons 9 jarig zoon, kwam Ester langs met 4 reptielen. Zij wist gelijk alle kinderen rustig te krijgen. De kinderen luisterde aandachtig wat zij vertelde over de reptielen met hier en daar een grapje tussendoor. De kinderen mochten tussendoor vragen stellen en Ester legde het zo goed en duidelijk uit zodat iedereen het begreep.
  De kinderen mochten alle reptielen aaien en ook vasthouden. Veel leuke foto ‘s kunnen maken en als afsluiter met de koningspython om de nek op de foto. Zelfs de kinderen die in de begin bang waren, durfden toch aan het eind met de grote slang op de foto.
  Kinderen waren erg enthousiast en zelfs wij (ouders van de jarige) vonden het super leuk en leerzaam.

  Een zeer geslaagd feestje!

 • maart 29, 2024 om 9:12 pm
  Permalink

  Vandaag kinderfeest gehad voor mijn tweeling die 5 jaar werden. 12 kinderen in totaal, heftig, maar zeer geslaagd. Vooral door de enthousiaste verhalen en uitleg van de medewerker was top. Hij was erg goed met de kinderen en de dieren waren prachtig! Diploma’s erbij maakte het helemaal af! Zeer geslaagd en zeker een aanrader! Heel erg bedankt!

 • februari 23, 2024 om 6:26 pm
  Permalink

  Vandaag voor mijn dochter die 10 is geworden gedaan. Het was super leuk en informatief en de kinderen hebben de hele tijd aandachtig geluisterd. Het werd leuk verteld….

 • februari 14, 2024 om 7:02 pm
  Permalink

  Was een tegenvaller zei mijn zoontje van bijna 9. Wij vonden het zelf ook tegenvallen. De dame die bij ons kwam had totaal geen plezier in haar werk en geen feeling in het werken met kinderen, geen lolletje niks zat er bij. Puur haar verhaal vertellen en dat ging niet eens vlot (de hele tijd nadenken wat ze kon vertellen, een hoop stiltes) en vooral zelf met de dieren bezig, we mochten met de kameleon niet eens een foto maken met de kinderen. En het was met de andere dieren even hup een foto en dan pakte ze zelf de dieren weer. In de pauze zou er een spel gespeeld worden, dat was dat zij snoepzakjes verstopte en die moesten de kinderen zoeken en thats it.
  Erg jammer, mijn zoontje had zich zo verheugt op zijn feestje maar dit was echt een flop.

 • februari 11, 2024 om 9:11 am
  Permalink

  Hanneke en jullie 4 reptielen hebben ons onvergetelijke verjaardag bezorgd. Het voelt zelfs raar om gewoon” reptielen” te schrijven, omdat je een idee hebt dat je Balletje, Pascal, Sproet en Nagini al” persoonlijk” kent:). Hanneke is erg goed niet alleen met reptielen, maar ook met de kinderen. Geduldig, rustig, met haar mooie verhalen ging ze niet alleen de kids , maar ook ons- ouders helemaal betoveren. Ik zat met mijn mond open en ik werd helemaal verliefd op die kleine vriendjes van Exotus Serpenti. Super professioneel, maar voornamelijk leuk georganiseerd ” feestje”. Ik durf te zeggen dat in die 11 jaar het beste partijtje ooit! De kinderen vonden het geweldig, zelfs 1 dat in het begin een beetje bang was voor slangen ging volledig mee in daar hele verhaal, iedereen ging op foto met deze 4 kleine sterren van de avond. We vergeten dat partijtje nooit. Hanneke heeft een enorme kennis van reptielen en is ook grappig, met haar humor heeft ze iedereen meteen gewonnen. We zijn allemaal super blij met Exotus Serpenti. Nogmaals van harte bedankt!

 • januari 25, 2024 om 11:10 am
  Permalink

  Gister voor de tweede keer een heel geslaagd kinderfeestje gehad!! Bilal kwam met vier hele gave dieren bij ons thuis langs. De kinderen hebben heel veel geleerd en heel erg genoten. Ze mochten de dieren ook vast houden en aaien. Bilal is heel kindvriendelijk en weet veel over de dieren te vertellen! Een echte aanrader dus!

 • december 6, 2023 om 10:02 pm
  Permalink

  06-12-23
  Wat was dit fantastisch!
  De kids vonden het in het begin wel spannend en zelfs kinderen die het aanvankelijk niet wilde, wilden het dier graag een 2e keer vasthouden.
  Het werd ontzettend leuk gedaan, leuke info met hart voor de dieren, een spelletje en een quiz.
  Wij hadden de kameleon, schildpad, baardagaam, regenboogboa en de spin in ons huis! We hebben er echt van genoten.
  Onwijs bedankt!
  Fam v.d. Meel

 • november 19, 2023 om 10:33 pm
  Permalink

  Van het weekend een super leuk kinderfeestje gehad voor onze 7 jarige zoon. Bilal verzorgde voor ons een hele leuke middag. Met veel plezier en passie vertelde hij over de 4 dieren die hij meegenomen had. Enthousiaste kinderen, super leuke foto’s en veel informatie. En super leuke middag.

 • augustus 27, 2023 om 3:20 pm
  Permalink

  Vanochtend de 9e verjaardag van onze zoon gevierd. Bilal kwam een presentatie geven met 5 reptielen. Wat deed Bilal het geweldig goed! Wat een kennis van de dieren en ook heel geduldig en lief met de kinderen.
  De kids waren stuk voor stuk razend enthousiast. Ze mochten de dieren vasthouden, voeren, op schoot hebben en eindeloos vragen stellen over de dieren.
  Ook was er genoeg tijd voor foto’s.
  Kortom een top-feestje.
  Bilal nogmaals ontzettend bedankt!!

 • juli 20, 2023 om 11:55 pm
  Permalink

  Bij de bso kwamen jullie met een aantal reptielen, mijn zoontje(4jr) was erg enthousiast en heeft enkele mooie foto’s! Ik vind het heel stoer dat hij een slang op z’n schouders durfde. Wij gaan jullie zeker benaderen voor zijn verjaardag!

 • januari 31, 2023 om 6:17 pm
  Permalink

  Super feestje gehad. Door een vergissing van mijn kant (verkeerde datum geboekt) zat ik te wachten op de reptielen. Toen ik belde waren ze meteen bereid alsnog te komen. Super blij mee en wat een flexibel personeel.
  Heel erg bedankt.

 • april 20, 2022 om 10:20 pm
  Permalink

  Het was een super leuk partijtje! De kinderen kregen veel informatie over de reptielen en konden deze ook aanraken en vasthouden. Natuurlijk werd er goed gelet op het welzijn van de dieren en Jasmijn wist veel leuke weetjes en betrok alle kinderen!

  Alle kinderen hadden een super cool feestje gehad!

 • maart 24, 2022 om 8:59 pm
  Permalink

  Sterre vond het feestje super tof. Ook alle vriendjes en vriendinnetjes vonden het het spannendste feestje ooit zeiden ze. De slang vonden ze toch echt wel het aller leukste.
  Dank je wel voor dit ontzettend leuke en leerzame kinderfeestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *