Unieke kinderfeestjes thuis met reptielen

kinderfeestje thuis met reptielen

Bij Exotus Serpenti begrijpen we dat elk kind uniek is, en daarom geloven we dat ieder kinderfeestje thuis ook een unieke ervaring moet zijn. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen, van de jarige tot alle gasten, een geweldige tijd heeft tijdens het feestje. Daarom nemen we speciale maatregelen om ervoor te zorgen dat elk kind betrokken en enthousiast is gedurende het hele evenement.


Een van de hoogtepunten van onze kinderfeestjes thuis is de mogelijkheid voor de kinderen om persoonlijk kennis te maken met onze fascinerende reptielen. We creëren een speciale plek waar de kinderen de kans krijgen om een reptiel aan te raken, vast te houden en zelfs een foto te maken. Dit interactieve aspect zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt het feestje extra speciaal.

Naast het hands-on contact met de reptielen, zorgen we ook voor entertainment en afleiding tijdens het feestje. Terwijl de taart wordt gesneden, kunnen de kinderen genieten van een spannend verhaaltje dat speciaal voor hen wordt verteld. Op deze manier houden we de kinderen bezig en betrokken bij het feest, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

We passen onze presentaties op kinderfeestjes thuis aan op basis van de leeftijd van de jarige. We willen ervoor zorgen dat de inhoud van de verhalen en interacties geschikt en boeiend is voor de specifieke leeftijdsgroep. Daarom vragen we ouders om ons vooraf te informeren over de leeftijd van de jarige, zodat we hier rekening mee kunnen houden en een op maat gemaakte ervaring kunnen bieden.

Onze kinderfeestjes thuis hebben gemiddeld een duur van ongeveer twee uur. Gedurende deze tijd nemen we de kinderen mee op een avontuurlijke reis door de wereld van reptielen, waarbij ze unieke verhalen te horen krijgen en meer te weten komen over deze fascinerende dieren. We zorgen ervoor dat de presentatie interactief en boeiend is, zodat de kinderen zich betrokken voelen en tegelijkertijd iets nieuws leren.

Onze kinderfeestjes thuis beginnen vanaf € 159,95. Het is belangrijk op te merken dat deze prijs exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten is. We willen ouders graag aanmoedigen om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de beschikbaarheid en een gedetailleerde prijsopgave op basis van hun specifieke wensen en locatie.

Ben je geïnteresseerd in het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje thuis, waar reptielen en avontuur centraal staan, neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken. Laat de kinderen hun verjaardag vieren met een spannende reptielenparty en maak er een dag van om nooit te vergeten! We begrijpen dat kinderen dol zijn op avontuur en nieuwe ervaringen, en onze kinderfeestjes thuis bieden precies dat.

Bij Exotus Serpenti streven we ernaar om kinderfeestjes thuis tot leven te brengen met onze unieke collectie reptielen. Ons team van ervaren en gepassioneerde reptielendeskundigen zorgt ervoor dat elk feestje veilig, educatief en vooral leuk is. We willen kinderen inspireren en hun fascinatie voor reptielen aanwakkeren door middel van interactieve presentaties en boeiende verhalen.

Onze medewerkers zijn goed getraind in het omgaan met kinderen en creëren een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich comfortabel voelen om vragen te stellen en te leren. We geloven dat het ontdekken van de wereld van reptielen een geweldige manier is om nieuwsgierigheid en respect voor dieren te bevorderen.


kinderfeestje thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen
kinderfeest thuis met reptielen door Exotus Serpenti

Ervaringen

5/5
Wat een succes was dit! 10 kinderen van 6-7 jaar en allemaal enthousiast. Lucia was super: rustig, beantwoordde alle vragen, gaf iedereen even veel aandacht en vertelde honderduit over de 4 dieren.
Carina
Reptielenfeestje
5/5
De jongens hebben genoten, vooral de slang was favoriet! Marijke, bedankt voor een geslaagd feestje…!
Mechteld Andriessen
Reptielenfeestje
5/5
Mijn zoontje heeft gisteren met jullie reptielen geaaid op school (Voorwegschool in Heemstede); was erg enthousiast.
Leijdekkers
Reptielenfeestje

55 gedachten over “Kinderfeestjes thuis met Reptielen

 • januari 23, 2022 om 7:54 pm
  Permalink

  Tycho had vandaag zijn feestje voor z’n 7e verjaardag. Romano kwam langs met 4 dieren en het was super leuk! De kinderen waren geboeid, heel enthousiast en durfden uiteindelijk alle dieren aan te raken of vast te houden doordat Romano zo rustig alles kon uitleggen. Romano doet het super leuk voor de kinderen en heeft tegelijkertijd het welzijn van de dieren goed in het oog. Het was ook voor de aanwezige volwassenen een heel leuk feestje!
  Zeker een aanrader.

 • december 12, 2021 om 11:17 pm
  Permalink

  Koen vond zijn verjaardagsfeestje helemaal fantastisch!
  Ook zijn vriendjes en vriendinnetjes waren enthousiast.
  De melkslang was wel top favoriet.
  Super bedankt voor dit stoere en leerzame feestje.

  Groeten Renate

 • december 10, 2021 om 12:04 am
  Permalink

  Wat hebben wij vandaag een geweldig kinderfeestje gehad voor onze zoon. Hij is 8 jaar geworden en is gek op dieren, dus dit leek ons een goed idee. En dat was het absoluut. Kim vertelde erg leuk en de kids hingen aan haar lippen. De dieren mochten allemaal geaaid en vastgehouden worden. Ze voelden zich allemaal heel stoer, zelfs degene die het in het begin wat spannend vond zat uiteindelijk met een boa om zijn nek. Daarna allemaal nog een echt diploma en een zakje snoep. Het was zeer geslaagd en een absolute aanrader. Kim, nogmaals bedankt!!

 • maart 28, 2021 om 10:51 pm
  Permalink

  Wat waren we vandaag blij met Martijn, hij kwam vandaag met 4 reptielen langs op het feestje van mijn dochter. Als mijn zoon zo’n zelfde feestje wilt dan weet ik wie ik moet bellen!

  Dank je wel voor deze mooie ervaring.

 • januari 30, 2021 om 10:06 pm
  Permalink

  Vandaag het feestje van onze dochter gehad!
  Zo leuk en leerzaam was alles. Alles kinderen waren zo enthousiast! Leone was een super lieve leuke meid die er veel over wist te vertellen .
  Dankjewel voor alles

 • december 24, 2020 om 11:54 am
  Permalink

  Onze zoon Thijs van 10 jaar en zijn vriendjes hebben een superfeestje gehad!
  Tristan vertelde met veel enthousiasme en geduld van alles over de reptielen. Uiteindelijk heeft bijna iedereen de Boa Constrictor vastgehouden.
  Grote pluim voor Tristan hoe hij de jongens bijna 2,5 uur wist te boeien!
  Dit feestje is echt een aanrader!

 • december 11, 2020 om 9:36 pm
  Permalink

  Wat een leuk feestje was dit! Leone vertelde met veel enthousiasme, kennis (en geduld 😜) over de dieren en de kinderen vonden het prachtig. Het voeren van de schildpad en baardagaam, het aaien van de blauwtongskink en het vasthouden van de kameleon, allemaal even prachtig. Maar het mooiste vonden ze toch wel de koningspython om hun nek. Erg leuk, zeker voor in de coronatijd!

 • oktober 17, 2020 om 7:09 pm
  Permalink

  Onze zoon Max werd 7, en heeft een reptielenfeestje gehouden vandaag. Marijke was zeer professioneel, en had een gekko, de baardagaam, een landschilpad en een boa constrictor bij zich. Ze wist vanalles over de dieren te vertellen (en de jongens een beetje in toom te houden!). De jongens hebben genoten, vooral de slang was favoriet! Marijke, bedankt voor een geslaagd feestje…!

 • februari 19, 2020 om 4:20 pm
  Permalink

  Mijn zoon van 8 heeft een super tof feestje gehad! Hij had 7 jongens uitgenodigd en ik was wel heel benieuwd hoe het zou gaan.
  Ze vonden het allemaal reuze interessant en zelfs kinderen die vooraf zeiden het wel een beetje spannend te vinden, gingen met een foto van zichzelf en een reptiel op schoot of om hun nek naar huis!
  Mijn zoon’s grote droom was om een tarantula op zijn gezicht te laten lopen…. die droom is uitgekomen!
  Echt een aanrader voor de kleine Freek Vonkies en kinderen die van dieren en avontuur houden!

 • januari 30, 2020 om 11:15 am
  Permalink

  Ik heb voor mijn 11-jarige dochter en 8 vriend(innet)jes vier exotische dieren laten komen. Ze waren er netjes op tijd. Even meehelpen om een vogelspin te dragen is ook een unieke ervaring ;-). De begeleider legde volgens mijn dochter goede dingen uit op een leuke manier. Iedereen (ook begeleidende ouders) mochten de dieren vasthouden, behalve natuurlijk de vogelspin (alleen in het bakje, zoals aangegeven). Het werd afgewisseld met een toepasselijk spelletje, waarbij ze een zakje snoep konden vangen als een kameleon, zonder diepte te zien. Alle kinderen én ouders waren enthousiast en enkele zijn over hun angsten voor slangen heen gekomen. Wil je een paar uur spannend, avontuurlijk en informatief vermaak voor een passend bedrag, dan is dit echt een aanrader!

 • januari 30, 2020 om 10:12 am
  Permalink

  Wat was dit een prachtige ervaring voor mijn dochter en haar vriendinnintjes/vriendjes. Spannend, vrolijk en leerzaam. De diertjes worden met respect behandeld en heel rustig geintroduceerd. De kinderen kunnen allerlei vragen stellen en leren daarnaast voorzichtig om te gaan met deze prachtige wezentjes. Deborah, hartelijk dank voor een onvergetelijke middag!

 • oktober 15, 2019 om 8:04 pm
  Permalink

  Wat een succes was dit! 10 kinderen van 6-7 jaar en allemaal enthousiast. Lucia was super: rustig, beantwoordde alle vragen, gaf iedereen even veel aandacht en vertelde honderduit over de 4 dieren. Ook de pauze tussendoor met dieren nabootsen spel was een gouden vondst…even buiten gek doen en dan hup..door naar de volgende reptielen. Wanneer onze tweede wat ouder is gaan we weer voor een reptielenfeestje.

 • augustus 26, 2019 om 8:00 am
  Permalink

  Afgelopen zaterdag een feestje gehad voor mijn 7 jarige zoontje. Het was echt helemaal geweldig. 2 uur lang kinderen die stilzitten, luisteren, vragen stellen, lachen, lol hebben, dapper zijn, etc. En wat kan die Hugo toch leuk vertellen aan de kinderen. Met alle rust beantwoord hij de meest uiteenlopende vragen die over het dier zelf gaan, zijn leefomgeving, waar komt ie vandaan, wat zijn zijn specialiteiten, maar ook waarom ze insecten opeten en of dat dan niet zielig is voor die insecten…..

  Wij hadden na 2 dieren een korte pauze ingelast wat goed werkte, konden ze even hun energie kwijt om vervolgens weer aandachtig te luisteren. Echt een leuk feestje, 2 uur was bijna te kort voor 4 dieren, de kinderen vonden het superleuk en hebben er van genoten, zo ook wij als ouders.

 • juli 4, 2019 om 11:08 am
  Permalink

  Hartelijk dank voor het onvergetelijke feestje! Lucia heeft 2 uur lang 9 kids, opa, oma en ons als ouders vermaakt! 5 reptielen en een vogelspin, spannend, leerzaam, leuk, grappig! Er was voldoende afwisseling en we hebben allemaal genoten. Voor herhaling vatbaar!

  Groeten Kirsten

 • mei 26, 2019 om 4:21 pm
  Permalink

  Gisteren de verjaardag van onze zoon van 8 gevierd. Een bank vol met 8 stuiterende 8 jarigen, maar wat deed Hugo het leuk ! Hij had hun volle aandacht en beantwoorde vol enthousiasme alle vragen die op m af werden gevuurd, deed buiten een spelletje met ze, en wist ons te boeien van t begin tot t eind ! Dit was wederom een TOP feestje !

 • maart 17, 2019 om 11:35 pm
  Permalink

  Vandaag had Thomas van 8 Zijn verjaardagsfeestje, de kids vonden het fantastisch, iedereen wat weg van trek de schildpad, maar de rattenslang en melkslang vonden ze ook erg leuk, sommige kinderen durfden ze niet aan te raken maar dat was ok . Erwin deed het erg leuk,ik vind het echt een aanrader voor een bijzonder feestje bedankt voor alles.

 • maart 9, 2019 om 11:10 am
  Permalink

  Afgelopen woensdag hadden we 11 stuiterende 6/7jarige jongens in huis. Vanaf het moment dat Kelley binnen kwam had ze de volle aandacht. Het was een geweldig feestje! De jongens waren super enthousiast en weten nu veel te vertellen over de reptielen. Het vasthouden was natuurlijk enorm spannend en stoer. Kelley heeft echt oog voor de kinderen binnen de groep, geeft een heel vertrouwd gevoel richting de kinderen en speelt leuk in op alle vragen en opmerkingen. Top feestje!

 • december 1, 2018 om 7:25 pm
  Permalink

  Net het feestje van onze kleine draak gevierd.
  Wat een gaaf feestje! En alle credits voor Nadia! Wat deed zij het leuk met alle stuiterende kinderen! Een mega leuk en vooral ook leerzaam feestje!

 • oktober 25, 2018 om 7:24 am
  Permalink

  Gister het feestje van mijn zoon gevierd. Hij werd 8 jaar en had 8 vriendjes. Kelley kwam met 4 reptielen. De Vogelspin, rattenslang, Baardagaam en Boa constrictor.
  Kelley vertelde leuk en de jongens hadden de aandacht, wat vonden ze het spannend en ze zijn er nog vol van. Echt een aanrader!

 • juli 13, 2018 om 12:03 am
  Permalink

  Vandaag vierde Oskar zijn 7e verjaardag met 6 vriendjes. Als verrassing kwam Hugo langs met een vijftal dieren: Sven de yemen kameleon, een melkslang, een stierkikker, Pluisje de vogelspin en Luna de Boa Constrictor. De jongens hebben vol aandacht geluisterd naar de verhalen en waren razend enthousiast dat ze de dieren van zo dichtbij mochten zien, aanraken en vasthouden. Een beetje eng vonden ze het soms ook wel, maar vooral heel erg leuk. En uiteindelijk heeft Luna zich bij bijna alle kinderen om de nek mogen boaconstrueren. Een kinderfeestje om niet snel te vergeten!
  En wat doet die Hugo het ook geweldig leuk zeg! Hij vertelt boeiend, gaat superleuk met de kinderen om, enthousiasmeert ze, stelt ze gerust als ze het nog een beetje eng vinden en gaat tussendoor nog even met ze naar buiten ook voor een spelletje om de voorstelling af te sluiten met een kwisje. Grote complimenten voor hem en heel Exotus Serpenti.

 • maart 8, 2018 om 3:38 am
  Permalink

  Vandaag heeft onze dochter van 6, samen met haar vriendjes en vriendinnen haar verjaardag gevierd!
  Marjolein kwam met alle dieren binnen en iedereen zat vol verwachting te wachten.
  Marjolein nam de regie over en alle onrustige kinderen werden stil… wauwwww wat een presentatie! Mijn complimenten! Het was geweldig!! Mijn man en ik hebben ook echt genoten. Heel professioneel allemaal.
  Nogmaals dank Marjolein!
  Met vriendelijke groet,

  Sofia

 • januari 12, 2018 om 11:37 pm
  Permalink

  De laatste vrijdag van de kerstvakantie heeft Veerle haar 11e verjaardag voor haar vriendinnetjes gevierd. We hadden 6 meisjes uitgenodigd in de leeftijd van 10 en 11 jaar. Het was 1 groot succes. Een paar meisjes waren aan het begin een beetje huiverig, maar ook die kwamen erg snel los. Dit dankzij Lavina. Zij wist de meiden te motiveren om zich in de dieren te verdiepen. Alles liep gesmeerd, Lavina wist zoveel de kinderen als de dieren gerust te stellen. Alles werd rustig en volledig uitgelegd. Zeker slang Alexa heeft veel indruk gemaakt.

  Lavina, erg bedankt voor de gezellige middag.

 • oktober 2, 2017 om 4:16 pm
  Permalink

  Zaterdag een geweldig feestje gehad van onze 2 dochters! De kinderen hebben ervan genoten. En de kinderen die het spannend vonden daar werd fantastisch mee om gegaan. En uiteindelijk durfde ze toch de slangen beet te houden.
  Echt een Aanrader!!!

 • juni 6, 2017 om 10:16 pm
  Permalink

  Tessa, je was fantastisch! Je hebt Mees en zijn vriendjes/vriendinnetjes een geweldig leuke en leerzame middag bezorgd! Ik kan dit iedereen aanraden!

 • juni 4, 2017 om 9:02 pm
  Permalink

  Goedendag,

  Vivian heeft een super leuk feestje gekregen dankzij Hanneke en natuurlijk de diertjes.
  Heel erg bedankt!
  Groeten
  Debby

 • juni 4, 2017 om 1:04 pm
  Permalink

  Gisteren bij feestje van mijn vriendin jonna geweest die heeft ook een baardargaan het wassen super tof ik wil dit nog wel een keer mee maken het was echt geweldig

 • maart 23, 2017 om 12:04 am
  Permalink

  Vandaag een leuke middag gehad dankzij het enthousiasme van Steffy en haar dieren. Zes kinderen en twee volwassenen hebben veel plezier gehad en hebben toch wat geleerd over dieren die je niet zo vaak tegenkomt. Vooral de slangen waren favoriet. Bijna iedereen wilde er dan ook mee op de foto. Dank jullie wel. Jullie zijn echt een aanrader. Wij gaan jullie in ieder geval promoten in onze kennissenkring!

 • november 19, 2016 om 4:56 pm
  Permalink

  Vandaag een super geslaagd feest met 11 kinderen en 4 reptielen. Kim begeleidde de kinderen goed en zij waren enthousiast en stelden veel vragen. Dat de schildpad moest plassen was toch wel erg leuk vonden de kinderen. Ik krijg allerlei leuke reacties van ouders die veel verhalen thuis hebben gehoord. Alleen jammer dat de ‘gereserveerde’ kameleon niet mee kwam maar er was prima vervanging.

 • november 16, 2016 om 9:57 pm
  Permalink

  Wat een gaaf feestje van Hugo vandaag! Het was even spannend toen Dominque belde dat het door autopech mogelijk wat later zou worden en we al 10 stuiterende kids van 6 en 7 jaar in huis hadden. Maar toch nog netjes op tijd! Een boeiende, leerzame middag, waarbij wat angsten zijn overwonnen. Dominique speelde goed in op de verschillende behoeften én spanningsbogen van de kinderen. Een aanrader! Kleine broer Pepijn weet ook al wat hij voor feestje wil als hij 7 wordt 🙂

 • november 5, 2016 om 10:37 pm
  Permalink

  Vandaag kwam Kendra bij ons langs tijdens het partijtje van Bas. De kinderen hingen aan haar lippen. Vorig jaar had Bas ook zijn reptielen feestje van jullie en dit jaar hoefde hij ook niet na te denken wat hij dit jaar wilde doen. Hij wilde opnieuw een reptielen feestje☺️.
  Ze hebben allemaal zo ontzettend genoten. Bas glom weer van oor tot oor en zei tijdens het weggaan: ” tot volgend jaar”. Dat zegt genoeg! Bedankt weer voor dit geslaagde feestje!

 • november 5, 2016 om 3:04 pm
  Permalink

  Gisteren een super feestje gehad met zes jongens en zes reptielen. Dominique deed het geweldig en de jongens vonden het fantastisch, ze stelden veel vragen, waren stil als het moest en zelfs de 2 jongens die eerst geen slang durfde te aaien hadden op het einde een slang om hun nek! De jarige (type jongen die alles van Freek Vonk volgt) was ’s avonds helemaal uitgeput. Kortom. top!!

 • oktober 10, 2016 om 4:18 pm
  Permalink

  Wat een geweldig feestje hebben wij afgelopen zaterdag gehad. De dieren zijn uiteraard geweldig, maar alles werd ook goed begeleid door Ilse. Onze dochter werd 6 en de overige kinderen varieerden van 5 tm 7.

  De kinderen (en ouders) hebben genoten.
  Zeker aan te raden!

  Gr Stefan

 • juli 6, 2016 om 8:22 pm
  Permalink

  Vandaag de 11e verjaardag van onze zoon gevierd, en wat was het onwijs leuk! Anouk heeft de jongens een hoop nieuws heeft geleerd over de luipaardgekko, de kameleon, de baardagaam en de regenboogboa. Ze raken er niet over uitgepraat, echt een enorme aanrader voor kinderfeestjes!

  Dank je wel Anouk voor dit feestje!

  Vriendelijke groet,

 • juni 5, 2016 om 9:03 pm
  Permalink

  Bedankt voor het superleuke feestje vanmiddag voor onze twee kids die 10 zijn geworden. Alle kids hebben genoten. Het was een onvergetelijke ervaring. Nadia bedankt voor je duidelijke en leuke uitleg. Echt super genoten allemaal. Echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje.

 • maart 21, 2016 om 9:07 pm
  Permalink

  Beste Exotus Serpenti team,
  Met dank aan Kendra hebben wij een hardstikke leuk verjaardagspartijtje gehad. Het is haar gelukt om acht jongens en één meisje van 6 tot 7 jaar oud van begin tot eind te entertainen. De kinderen hebben een boel geleerd en via-via hebben we gehoord dat het super-geweldig was. Ook goed was het tikkertje spelen halverwege. Goed gedaan en erg professioneel.
  Met vriendelijke groeten,
  Paul van Soest

 • maart 14, 2016 om 2:02 pm
  Permalink

  We vonden het wel spannend; een kinderfeestje thuis met negen kinderen van 6 en 7 jaar, een varaan, twee slangen en een vogelspin. Maar wat een succes! Dankzij de prachtige dieren en zeer zeker ook door de professionele begeleiding van Kendra. Nogmaals heel erg bedankt, ook namens de gelukkige jarige.
  Dit kinderfeest is een aanrader!

 • januari 15, 2016 om 10:47 pm
  Permalink

  De kids vonden het prachtig!
  Heel erg bedankt voor het erg leuke feestje vanmiddag & je geduld Renske als ze weer even in stuiter modus gingen. Ze hebben genoten, dankjewel!
  Groetjes Anouk, Raymond, Devlin & Jaylin

 • januari 10, 2016 om 3:56 pm
  Permalink

  08-01-2016 Quinn 7 jaar

  Wat een top kinderfeestje hij raakt er niet over uitgepraat!! echt een geslaagd feestje! Heel erg bedankt!

 • december 12, 2015 om 10:31 pm
  Permalink

  Vandaag mijn 9de verjaardagsfeestje gevierd met verschillende slangen en een vogelspin!
  Super spannend en interessant!

  Top feestje!!

  Dank voor de leuke begeleiding! en natuurlijk dank aan koekoek-ratelslang, hot chili – Chileense vogelspin, koningspython en stricky – de boa constrictor.

  Groetjes Abel

 • november 26, 2015 om 9:41 pm
  Permalink

  Afgelopen zaterdag hebben we de 7e verjaardag van onze zoon gevierd. We hadden 9 gasten en 6 reptielen, echt super gaaf. Een feestje om nooit meer te vergeten! De jongentjes hebben twee uur lang met volle aandacht geluisterd naar Demi. Ik wist niet dat de aandachtsboog zo lang kon zijn. Kennelijk wel. Verhalen rondom de dieren waren erg leuk. Dus naast fun, ook nog van alles geleerd!

 • oktober 8, 2015 om 9:12 pm
  Permalink

  Hallo ,
  Mijn dochter Fien (8) viert haar kinderfeestje zaterdag 21 november.
  Het lijkt mij geweldig om een reptielenfeestje te geven.
  Komt u / je ook in Apeldoorn en zo ja, wat zijn de kosten?
  Ik hoor het graag!
  Gr. Bregje ( telnr. *********)

 • september 18, 2015 om 8:12 pm
  Permalink

  Hallo,

  Ik heb jullie website gezien en belangstelling voor een reptielenfeestje thuis, in IJsselstein bij Utrecht. Onze zoon wordt 20 oktober zes jaar.

  Is dit een geschikte leeftijd voor een dergelijk feest?
  Is het mogelijk om een feest in oktober te plannen?
  Hoeveel kinderen mogen daarbij zijn?
  Welke kosten zijn hieraan verbonden?

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Marleen

 • september 1, 2015 om 10:33 pm
  Permalink

  vandaag heeft onze zoon een super cool feestje gehad! 4 reptielen in huis en iedereen heeft heel aandachtig zitten luisteren naar wat er allemaal verteld werd en natuurlijk de reptielen vasthouden en aaien! Echt super top hoe jullie dit doen! Echt een aanrader!!

 • augustus 29, 2015 om 10:48 am
  Permalink

  Beste Arti,

  Als je het kinderfeestje in April 2016 wilt vieren hoef je nu nog niet perse te reserveren, het mag natuurlijk wel. Hou er wel rekening mee dat ‘populaire’ kinderfeestje dagen, zoals de woensdag wel al een maand of drie van te voren vol zitten. Dominique zal je een mailtje sturen met een prijs indicatie. Je kunt een voorkeur aangeven welke reptielen je zoontje graag wilt zien. Mocht je echt geen spinnen willen zien, nemen wij deze niet voor u mee.

  Groet,

  Koen

 • augustus 29, 2015 om 2:41 am
  Permalink

  Mijn zoontje is in april jarig moet ik het nu al reserveren? En wij wonen in Den Haag wat is het totaalplaatje vd prijs? En kan je zelf reptielen uitzoeken. Wij zijn gek op slangen maar we moeten namelijk niets van spinnen weten.

 • juli 5, 2015 om 4:51 pm
  Permalink

  Beste lezer,

  Mijn zoon wordt in september 6 en een kinderfeestje die jullie bieden zou voor hem geweldig zijn. Kan dit vanaf 6 jaar? En uit welke dieren zouden we dan kunnen kiezen?

  We horen het graag!

  Met vriendelijke groet,
  Joyce

 • april 29, 2015 om 6:47 pm
  Permalink

  Mijn zoon Sven van 10 heeft vanmiddag een super leuk feestje gehad. 4 stoere reptielen kwamen bij ons op visite ! De baardagaan en de Boa constrictor waren wel de favoriet. De vogelspin vond iedereen ook erg interessant.
  Demi deed het super leuk bedankt voor het leuke feestje !! En de mooie verhalen .

  Groeten van Sven en Monique

 • april 10, 2015 om 8:11 am
  Permalink

  Goedemorgen,

  Mijn zoontje heeft gisteren met jullie reptielen geaaid op school (Voorwegschool in Heemstede); was erg enthousiast.
  Benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor verjaardagsfeest thuis (Heemstede).

  Hoor graag van jullie.

  Vriendelijke groet
  M. Leijdekkers

 • april 6, 2015 om 8:46 pm
  Permalink

  Het feestje word op de nerherkade gehouden den haag wat zijn de reistkosten hiervaN? En mijn zoontje word 6jaar kan het dan ook?
  VRIENDELIJKE GROET GAJTRIE

 • april 1, 2015 om 1:36 pm
  Permalink

  goedenmiddag,

  Komen jullie ook in Zaandam op een kinderfeestje en zoja, wat zijn de kosten?

  mvg, Marcia Hammink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *