Let op: Deze dienst is niet meer mogelijk

Junglefeestje met reptielenExotus Serpenti organiseert naast reptielenfeestjes ook jungle kinderfeestjes aan huis. Tijdens een jungle kinderfeestje worden de kinderen gedurende 2 uur meegenomen op reis door de jungle op zoek naar de schat van Gizmo de baardagaam. Met live jungle geluiden, jungle beplanting en twee jungle gidsen wordt de woonkamer omgetoverd tot een ware jungle. De kinderen komen gedurende de jungle expeditie in aanraking met 4 echte reptielen uit de jungle en andere delen van de wereld. Tijdens dit interactieve kinderfeestje moeten de kinderen verschillende puzzles oplossen, voorwerpen gebruiken en spelletjes doen om verder te komen in het spel. Help jij Gizmo, de baardagaam met het vinden van de jungle-schat? Ben je geïnteresseerd? Hebben de kids zin in een party met reptielen?? Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan. Een junglefeest is mogelijk voor 284,95 euro exclusief de reiskosten en is interessant voor kinderen tussen de 4-6 jaar (de jonge junglegroep) of voor kids van 7-9 jaar.

Meer informatiereserveer nu

Junglefeestje met reptielenJunglefeestje met slangenJungle feest met reptielen


Update:

In het verleden hebben we honderden junglefeestjes gegeven. Hiermee zijn we gestopt. We hebben de ervaringen van de junglefeestjes meegenomen in onze standaard kinderfeestjes. We geven sinds 2023 dan ook geen standaard kinderfeestjes meer, maar Jungle kinderfeestjes. Tijdens deze kinderfeestjes ligt er meer focus op plezier dan educatie. 

Eén gedachte over “Jungle kinderfeestjes

 • april 6, 2015 om 11:59 am
  Permalink

  Goede middag

  Ik hebben vraagje. Voor welke leeftijd is het jungle feestje ongeveer?

  Mijn zoon word 11 en heeft zelf 2 baardagamen en vind reptielen helemaal geweldig! En toen ik dit zag dacht ik meteen aan hem. Maar dat moet het wel iets zijn waar ze iets aan hebben.

  Groeten Sanne

Reacties zijn gesloten.