Afgelopen dinsdag kreeg ik de kans om een twee jaar oude boa constrictor op te halen. De dame liet zich echter niet zomaar uit haar vertrouwde omgeving halen en ze haalde een paar keer naar me uit. Gelukkig was ik haar te snel af  en kon ik haar uiteindelijk uit haar hok tillen, maar ook dit ging niet zoals gepland. Ze had een stok te pakken met haar staart en was niet van plan deze los te laten, zelfs niet toen ze met stok en al op de bank lag. Na een klein beetje worstelen kreeg ik haar uiteindelijk in een curver en liet ze de stok met tegenzin los. Het blijkt dat mevrouw best wel lief kan zijn want toen ik eenmaal thuis had mocht ik haar gewoon uit de curver tillen. Ze zit nu in een nieuw verblijf en zal de eerstkomende weken nog niet meegaan naar presentaties, eerst maar elke dag hanteren en kijken of ze zo rustig blijft.

Pittige constrictor dame opgehaald
Getagd op:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *