scholen presentatie met reptielenExotus Serpenti komt ook voor presentaties langs op uw school. Hierdoor geeft u leerlingen de unieke kans om de stof die zij tijdens de lesuren krijgen uit te breiden met enige praktijkervaringen. U kunt van te voren met Exotus Serpenti bespreken welke informatie op het gebied van reptielen en amfibieën u aan uw leerlingen wilt geven. Zo kunnen de leerlingen optimaal profiteren van deze bijzondere les.

De stof varieert van de uiterlijke kenmerken van reptielen, hagedissen en vogelspinnen tot enkele leuke reptielenfeitjes. Zo wordt er bijvoorbeeld ook behandeld wat de leerlingen moeten doen bij een eventuele slangenbeet.

Breed scala aan reptielen

Wij bieden u een breed scala aan reptielen, amfibieën en vogelspinnen aan, zodat u altijd verrast zult worden bij één van onze presentaties. Over het algemeen krijgen de leerlingen tijdens een presentatie 4 verschillende soorten reptielen te zien. Omdat Exotus Serpenti samenwerkt met meerdere individuen kan het bijna aan elk reptiel komen die u wilt zien. Bekijk hier onze reptielen. Voor de laatste updates wat betreft de verschillende diersoorten kunt u ook kijken op de weblog.

Wat kunt u verwachten?

Wij bieden scholen een compleet pakket van mogelijkheden aan. Zo kunnen wij de reptielen presentatie zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van de school. Of het nou gaat om een 60 minuten durende presentatie of een aanwezigheid van meerdere dagdelen, alles is bespreekbaar. Hierbij kunt u denken aan rollenspellen, diploma’s voor de leerlingen, een reptielenquiz, informatieboekjes, themaprojecten en veel meer! De lesstof is sterk afhankelijk van leeftijd (groep).

Prijsindicatie

De prijs voor presentaties hangt af van de regio waarin de school zich bevind, en de duur van de presentatie en de specifieke eisen van de school. Een presentatie kan immers geheel worden afgestemd op speciale projecten van de  school. Vraag naar de mogelijkheden via de mail, en u krijgt een offerte toegestuurd. Ook lessen afgestemd op het speciaal onderwijs zijn mogelijk.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken d.m.v. het boekingsformulier.

Meer informatiereserveer nu

Reptielen presentatie op schoolunieke-activiteit-voor-op-schoolReptielen-in-de-klas