Exotus Serpenti komt ook voor presentaties langs op school. Hierdoor geef je leerlingen de unieke kans om de stof die zij tijdens de lesuren krijgen uit te breiden met enige praktijkervaringen. Je kunt van te voren met Exotus Serpenti bespreken welke informatie op het gebied van reptielen en amfibieën u aan jouw leerlingen wilt geven. Zo kunnen de leerlingen optimaal profiteren van deze bijzondere les.

De stof varieert van de uiterlijke kenmerken van reptielen, hagedissen en vogelspinnen tot enkele leuke reptielenfeitjes. Zo wordt er bijvoorbeeld ook behandeld wat de leerlingen moeten doen bij een eventuele slangenbeet.
presentatie op school

Breed scala aan reptielen

Wij bieden je een breed scala aan reptielen, amfibieën en vogelspinnen aan, zodat je altijd verrast zult worden bij één van onze presentaties. Over het algemeen krijgen de leerlingen tijdens een presentatie 4 verschillende soorten reptielen te zien. Omdat Exotus Serpenti samenwerkt met meerdere individuen kan het bijna aan elk reptiel komen die je wilt zien. Voor de laatste updates wat betreft de verschillende diersoorten kan je ook kijken op de weblog.


Wat kan je verwachten?

Wij bieden scholen een compleet pakket van mogelijkheden aan. Zo kunnen wij de reptielen presentatie zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van de school. Of het nou gaat om een 60 minuten durende presentatie of een aanwezigheid van meerdere dagdelen, alles is bespreekbaar. Hierbij kan je denken aan rollenspellen, diploma’s voor de leerlingen, een reptielenquiz, informatieboekjes, themaprojecten en veel meer! De lesstof is sterk afhankelijk van leeftijd (groep).Bron: Rijnmond.nl