Laatst mocht ik langskomen bij een basisschool in Berkel en Rodenrijs voor een reptielenpresentatie. Hoewel ik meer kinderfeestjes aan huis geef dan reptielen presentaties op scholen, vind ik het een leuke afwisseling.

Je vertelt toch al gauw andere weetjes op een basisschool dan bij een kinderfeestje thuis en met een powerpoint presentatie kan ik ook veel mooie foto’s en voorbeelden geven die ik bij kinderen thuis niet kan doen.

De kinderen van groep 1 en 2 van deze school waren razend enthousiast en kwamen met veel vragen. Het vasthouden van de reptielen en daarbij leren over het diertje is dan ook een leuke manier van kennisoverdracht voor basisscholen.

Ik hoop in de toekomst vaker bij scholen langs te mogen komen. Ik denk dat deze vorm van praktijkonderwijs een aangename en leuke manier is om meer over de natuur te leren en het is natuurlijk stoer om mee thuis te komen, want zeg nou zelf, welk kind heeft er nou wel eens een boa constrictor vastgehouden of een gekko op zijn hand gehad?

Wilt u meer weten over wat u kan verwachten op van een reptielenpresentatie op een school of wilt u Dominique of één van haar collega’s boeken?

Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Meer informatiereserveer nu

 

Bekijk de videos hieronder

Scholenpresentatie met reptielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *