Exotus Serpenti richt zich buiten de scholen en de kinderfeestjes ook op mensen die moeite hebben met enge dieren. Laatst was ik bij Marlon en Melanie op bezoek om hun grootste angst weg te nemen. De angst voor spinnen. Marlon is op zijn tiende gebeten door een grote vogelspin en wilde er nooit meer iets mee te maken hebben. Marlon heeft tegenwoordig echter een zoontje die alles oppakt in potjes stopt en met opzet zijn vader achterna rent met elk spinnetje dat hij vangen kan. Melanie is zelf gek van dieren, maar spinnen vind ze toch niet helemaal geweldig…

Althans dat was voor de spinnen sessie. Zowel Marlon als Melanie hebben vrijdag 26 Augustus hun angst onder ogen gezien. Ze kunnen opgelucht vertellen over hun ervaringen, want aan het einde viel het toch allemaal reuze mee. Melanie is er zelfs door geintrigeerd en vind hot chilli eigenlijk best wel heel lief. Ze hebben het ontzettend goed gedaan, Marlon heeft zelfs een tweede afspraak staan  om de laatste zenuwen weg te nemen. Hierbij wil ik iedereen oproepen om net zo moedig te zijn als deze twee mensen (en alle andere mensen waar Dominique al langs is geweest voor een spinnen sessie) en te bellen voor een afspraak. Haal weg die angst, meer tijd voor plezier!

Spinnenfobie
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boek een spinnenfobie sessieExotus Serpenti verdiept zich ook in het wegnemen van angsten. Zeker voor de dieren waarbij angst helemaal niet nodig is. We nemen als voorbeeld de spin. Onwaarschijnlijk veel mensen zijn ontzettend bang voor spinnen. De mensen die kampen met een ware spinnenfobie rillen al op het moment dat ze een plaatje zien, en sommige mensen zijn al zo verschikkelijk angstig dat ze het woord Spin niet eens meer kunnen lezen zonder ervan te gruwelen. Wij doen daar iets aan! Wees niet langer bang om een grote stap te nemen, en geef je op voor een spinnenfobie sessie.

Dominique van Exotus Serpenti zal samen met u gaan zitten, en alle tijd voor u nemen om uw angst weg te laten ebben. Vraag jezelf eerst eens af waarom je er zo bang voor bent… Loopt uw zoon of dochter achter u aan met allemaal enge dieren, en heeft u geen idee hoe u het kan stoppen?

Exotus Serpenti biedt u nu een introductieprijs van € 97,45 euro (excl. reiskosten) voor de eerste spinnensessie aan! Dominique van Exotus Serpenti zal dan bij u langs komen en u het een en ander vertellen over (vogel)spinnen. Tijdens deze sessie (60 min) krijgt u uiteraard de kans om een vogelspin aan te raken en vast te houden. Niets moet, maar alles kan! Alle prijzen zijn per persoon.

Durft u het aan? Dominique heeft al meerdere mensen geholpen, nu jou nog! Raap je moed bij elkaar en bel; 06-41574161 voor een sessie met een vogelspin of stuur een mail via het boekingsformulier.

Spinnenfobie