Boa Constrictor op kinderfeestje thuisAfgelopen week was het dan zover, Stricky mocht een keer mee op kijkbezoek bij een kinderfeestje thuis. Stricky, de Boa Constrictor van Exotus Serpenti, verblijft nu al enige tijd bij ons, maar heeft nog niet de kans gehad om mee te gaan op bezoek bij kinderen.

Stricky, die nog niet helemaal op gewicht is, heeft afgelopen week mogen kijken naar de kinderen. De kinderen hebben Stricky nog niet mogen aaien of vasthouden. Ondanks dat Stricky zich voorbeeldig gedragen heeft, heeft Dominique de slang alleen maar laten zien aan de kinderen.

Bij Exotus Serpenti gaan nieuwe dieren niet gelijk mee, de eerste paar maanden krijgen de dieren de tijd om te wennen aan Exotus Serpenti en Dominique en pas als ze er helemaal klaar voor zijn gaan de dieren een keer mee op kijkbezoek.

Wat Stricky de Boa Constrictor betreft gaat het de goede kant op. De slang moet alleen nog meer op gewicht komen, Stricky heeft namelijk 4 maanden niet gegeten. Bij aankomst bij Exotus Serpenti heeft Stricky binnen 10 dagen zijn eerste muisje op en durft nu alleen nog kleine muisjes te eten. Alles groter dan een muisje is nog te eng…

Stricky, de Boa Constrictor mee op kijkbezoek bij kinderfeestje thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *