thuis op straatGisteren ben ik op pad gegaan naar 2 verschillende pleinen in Rotterdam om gezellig met de aanwezige mensen, te genieten van de springkussens, de waterballen, de zwembaden en de bunjee-jump die Thuis Op Straat weer helemaal geregeld heeft voor Rotterdam.

Ook ik mocht optreden met mijn diertjes, en dit was een succes! De eigenaar van de dierenwinkel Animal Corner in Pijnacker; Tom is zo vriendelijk geweest om zijn reuzenpad (beter bekend als de bufo marinus) en een wateragaam aan mij uit te lenen. Natuurlijk waren mijn rode regenboogboa’s, gizmo de baardagaam en Speedy de schildpad ook van de partij.

TOS feest nog even verder in Rotterdam, dus ga lekker kijken en geniet ervan! Volgende week dinsdag sta ik er ook weer vanaf 13:00 uur op het Hijkerveld en vanaf 14:30 op het  Verschoorplein. We hebben er zin in!!!

Thuis Op Straat in Rotterdam
Getagd op:                                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *