Vanaf heden zijn wij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) om ons te helpen met de dierverzorging. Het betreft één of meerdere dagen in de week, bij voorkeur de zaterdag, dinsdag, en/of donderdag. Door de weeks gaat het dan om halve dagen (10.00 – 14.00) en op de zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Wie zijn wij?
Exotus Serpenti is een jong en groeiend bedrijf dat reptielenpresentaties geeft aan kinderen. Onze werknemers komen langs bij kinderfeestjes aan huis, bezoeken scholen en bso’s, en organiseren andere reptielenactiviteiten met kinderen.

Wat ga je doen?
Het gaat met name om de dierverzorging van onze reptielen. Je geeft de kameleons eten, en de slangen water, geeft extra zorg aan de dieren die het nodig hebben en steekt tijd in het handtam maken van onze nieuwe dieren.
Naast de dierverzorging help je onze werknemers op weg, bereid je de kinderfeestjes voor de volgende dag voor en ondersteun je de eigenaresse van Exotus Serpenti met de dagelijkse werkprocessen.

Interesse?
Ben je 16 jaar of ouder, je woont in de omgeving Zoetermeer, wilt ervaring opdoen met reptielen, en je lijkt het leuk om in een jong team te komen werken, stuur ons dan een uitdagende mail waarom jij graag bij ons zou willen komen werken.

neem-contact-op

Vrijwilliger gezocht: werken met exotische dieren (m/v)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *